Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g Haselnüsse
- 30 g Olivenöl
- 250 g Fenchel, in Streifen (2-3 cm), Fenchelgrün gehackt
- ¼ TL Fenchelsamen
- 1 Zwiebel, in Ringen (5 mm)
- 20 g Butterschmalz
- 400 g Birnen (fest, z. B. Corella oder Williams), in Stücken (3,5 cm)
- 30 g Zucker
- 500 g Gnocchi, aus dem Kühlregal
- Wasser zum Kochen
- 5 g Honig, flüssig
- 10 g Apfelessig
- 50 g Birnensaft
- 1 TL Senf
- 1 TL Salz
- ¾ TL Pfeffer
- 1 Radicchio, klein (ca. 300 g), in Stücken (1-2 cm)
- 150 g Gorgonzola, in Stücken (5 mm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1711 kJ / 409 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 50 g
- Yağ
- 19 g
- Doymuş Yağ
- 8 g
- Lif
- 6.5 g
- Sodyum
- 872 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Curry-Couscous-Salat mit grünen Bohnen
30min
Lauwarmer Linsensalat mit Johannisbeeren
1h
Glühwein-Rotkohlsalat mit Camembert und Nüssen
2 Std. 45 Min
Lauwarmer Quinoa-Erdbeer-Salat mit Hähnchen
50min
Erdbeer-Caprese mit Pistazienpesto
30min
Blumenkohl-Korma
40min
Birnen-Bohnen-Speck-Gratin
1h
Ziegenkäse-Walnuss-Omelette
30min
Halloumi-Schnitten mit Rote-Bete-Salat
40min
Melonensalat mit Joghurt und Halloumi
15min
Trauben-Käse-Quiche mit Walnüssen
45min
Birnen-Feigen-Quiche mit Ziegenkäse und Honig
50min