Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 65 g rode uien
- 65 g gele paprika, zaadjes verwijderd, in stukken
- 35 g verse güero peper, ontpit (± 1 peper)
- 35 g olijfolie
- 1000 g water
- 2 tl grof zout
- 1 tl gedroogde oregano
- 300 g kippenborst, ontveld en ontbeend, in middelgrote stukken
- 115 g limoensap
- 250 g tomaten, in kwarten
- 5 g citroensap
- maïstortilla's, in julienne en gefrituurd
- limoen, in dunne plakjes
- verse koriander, om op te dienen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portie
- Kalori
- 525 kJ / 125 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 4 g
- Yağ
- 7 g
- Lif
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kip katsu curry met rijst
1 godz. 40 min
Stoofpotje van Aubrac
17 godz. 30 min
Mango, banaan en bosbessenpuree
Değerlendirme yok
Cholent
Değerlendirme yok
Vegan empanadas met paprika-champignon vulling
1sa 20 dk
İzmir Köfte - Gehaktballetjes uit Izmir
1sa 5 dk
Op Italiaanse wijze gestoofde kabeljauw met gestoomde aardappelen
50 min
Saltimbocca met groenten en risotto Milanese
Değerlendirme yok
Mosselen in kruidige tomatensaus
45min
Brownies van zoete aardappel
1h
Gochujang zeevruchtenrisotto
1h
Hongaarse champignonsoep
30min