Yaki udon com carne picada ao estilo japonês

Yaki udon com carne picada ao estilo japonês

3.8 4 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 30 dk
4 doses

Malzemeler

  • alho
    2 dentes de
  • gengibre fresco cortado em fatias finas (2 mm aprox.)
    10 g
  • óleo de sésamo
    60 g
  • açúcar
    20 g
  • vinagre de arroz
    1 c. sopa de
  • molho de soja
    40 g
  • pimento vermelho cortado em palitos (5x1 cm aprox.)
    150 g
  • couve pak-choi cortada em pedaços (2-3 cm aprox.)
    200 g
  • cebola roxa cortada em rodelas finas (0,5 cm aprox.)
    50 g
  • carne picada (carne de porco, carne de vaca, frango ou peru)
    400 g
  • sal
    ½ c. chá de
  • molho de ostra
    20 g
  • noodles udon frescos
    400 - 460 g
  • cebolo (spring onion) cortado em fatias finas (2 mm aprox.)
    20 g
  • sementes de sésamo tostadas
    20 g

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 dose

Sodyum 1086.7 mg
Protein 34.8 g
Kalori 3681.3 kJ / 879.9 kcal
Yağ 39.5 g
Lif 6 g
Doymuş Yağ 10.4 g
Karbonhidrat 95.3 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...