Beşamel Soslu Peynirli Karnabahar

Beşamel Soslu Peynirli Karnabahar

4.8 25 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 55 dk
3 porsiyon

Malzemeler

  • taze kaşar küp küp kesilmiş (2 cm)
    90 g
  • su
    500 g
  • karnabahar çiçek çiçek ayrılmış (3-4 cm)
    500 g
  • tereyağı oda sıcaklığında, küçük parçalara bölünmüş
    50 g
  • un
    50 g
  • süt
    400 g
  • tuz ekstra 2 tutam tuz
    ¾ tk
  • karabiber (isteğe bağlı)
    1 tutam
  • toz muskat (isteğe bağlı)
    1 tutam

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon

Sodyum 950.1 mg
Protein 16.8 g
Kalori 1791.4 kJ / 428.2 kcal
Yağ 28.9 g
Lif 3.8 g
Doymuş Yağ 17.4 g
Karbonhidrat 28.3 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...