Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Kiş hamuru
- 230 g un
- ¼ tk tuz
- 125 g tereyağı, soğuk, küp küp kesilmiş (3 cm)
- 1 yumurta sarısı
- 30 g soğuk su
İç Malzemesi
- 10 g maydanoz, taze, sadece yaprakları
- 1 tk taze kekik yaprağı
- 750 g su
- 225 g kuzu ıspanak, sapları ayıklanmış, parçalara bölünmüş (5 cm)
- 450 g kültür mantarı, sapları ayıklanmış, dilimlenmiş (0.5 cm)
- 40 g tereyağı, küp küp kesilmiş (3 cm)
- 70 g soğan, ikiye bölünmüş
- 2 diş sarımsak
- ¼ tk tuz, damak tadına göre
- ¼ tk karabiber, damak tadına göre
- 140 g krema
- 250 g keçi büş peyniri, dilimlenmiş (4 cm)
- 3 yumurta
Ön pişirme, birleştirme ve fırınlama
- tereyağı, yağlamak için
- 3 su bardağı kuru nohut, ön pişirme için
- 60 g kiraz domates, ikiye bölünmüş
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dilim
- Kalori
- 1982.5 kJ / 474.3 kcal
- Protein
- 15.8 g
- Karbonhidrat
- 23.7 g
- Yağ
- 35.3 g
- Lif
- 3.4 g
Alternatif tarifler
Pastırmalı Patates Salatası
45 Min
Zencefilli Acı Biberli Salata Sosu
5 Min
Mantarlı Risotto (2 porsiyon)
35 Min
Tatlı Tart Hamuru
1u. 50min
Köri ve Zencefilli Balkabağı Çorbası
50 Min
Tatlı Ekşi Soslu Tavuk ve Limonlu Basmati Pilavı
1h
Beyaz Çikolata Ganajlı Bademli Kek
2h 50min
Pazılı ve Kuru Domatesli Kiş
1h
Patates Püresi
50 Min
Mantarlı Risotto
40min
Krep
1h 15 min
Çerkez Tavuğu
1h