Mantarlı Risotto

4.3 14 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 40 dk
4 porsiyon

Malzemeler

  • Parmesan peyniri küçük parçalara bölünmüş (2 cm)
    65 g
  • maydanoz sadece yaprakları
    5 g
  • sarımsak
    1 diş
  • soğan ikiye bölünmüş
    40 g
  • riviera zeytinyağı
    20 g
  • shiitake mantarı sapları ayıklanmış, parçalara bölünmüş (3 cm) (bk. öneriler)
    200 g
    herhangi bir taze mantar, sapları ayıklanmış, parçalara bölünmüş (3 cm) (bk. öneriler)
  • sek beyaz şarap
    45 g
  • Arborio pirinci
    250 g
  • su
    550 g
  • tuz damak tadına göre
    2 tk
  • toz karabiber
    1 tutam
  • elma sirkesi
    ¼ tk
  • tereyağı (yakl. 35 g) küp küp kesilmiş
    2 - 2 ½ yk
  • mikro filiz süslemek için
    taze frenk soğanı, süslemek için

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon

Sodyum 1400.3 mg
Protein 11.5 g
Kalori 1779.6 kJ / 425.4 kcal
Yağ 16.2 g
Lif 3.3 g
Doymuş Yağ 7.5 g
Karbonhidrat 56 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...