Cihazlar ve Aksesuarlar
Mantarlı Risotto
Hazırlık 15 dk
Toplam 40 dk
4 porsiyon
Malzemeler
-
Parmesan peyniri küçük parçalara bölünmüş (2 cm)65 g
-
maydanoz sadece yaprakları5 g
-
sarımsak1 diş
-
soğan ikiye bölünmüş40 g
-
riviera zeytinyağı20 g
-
herhangi bir taze mantar, sapları ayıklanmış, parçalara bölünmüş (3 cm) (bk. öneriler)shiitake mantarı sapları ayıklanmış, parçalara bölünmüş (3 cm) (bk. öneriler)200 g
-
sek beyaz şarap45 g
-
Arborio pirinci250 g
-
su550 g
-
tuz damak tadına göre2 tk
-
toz karabiber1 tutam
-
elma sirkesi¼ tk
-
tereyağı (yakl. 35 g) küp küp kesilmiş2 - 2 ½ yk
-
taze frenk soğanı, süslemek içinmikro filiz süslemek için
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Sodyum
1400.3 mg
Protein
11.5 g
Kalori
1779.6 kJ /
425.4 kcal
Yağ
16.2 g
Lif
3.3 g
Doymuş Yağ
7.5 g
Karbonhidrat
56 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiBunları da beğenebilirsiniz...
Kuşkonmaz ve Safranlı Risotto
35 Min
Buharda pişmiş karides
15 Min
Sıcak Şarap
15 Min
Somon Tartar
10 Min
Kırmızı Şaraplı Armut
3 Std. 20 Min
Somon ve Rezeneli Risotto
25 Min
Parmesan Peynirli Risotto
30 Min
Domatesli Risotto
30 Min
Marine Somon, Kişnişli Mayonez
1 Std.
Mantarlı Risotto (2 porsiyon)
35 Min
Çerkez Tavuğu
1 Std.
Teriyaki Soslu Somon ve Sebzeler
50 Min