Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La veille
- 125 g de lait entier
- 25 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 3 œufs
- 40 g de crème fraîche épaisse
- 1 pincée de sel
- 560 g de farine T45
- 100 g de sucre en poudre
- 8 g de sucre vanillé
- 110 g de beurre, en morceaux
- 1 c. à soupe de rhum
- 2 c. à soupe d'eau de fleur d'oranger
- farine T45, pour le plan de travail
Le jour même
- 1 œuf
- 1 pincée de sel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pièce
- Kalori
- 3765 kJ / 899 kcal
- Protein
- 20 g
- Karbonhidrat
- 137 g
- Yağ
- 41 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Baguette tradition
15h 25min
Petits pains au lait et sucre perlé
3h 25min
Baguette viennoise
2h 30min
Petites gâches au chocolat au lait
15h 10min
Brioche butchy à la fleur d'oranger
3h
Brioche tressée
14 Std. 40 Min
Pain de mie moelleux
4h 15min
Muffins anglais
4h 10min
Brioche de Jeanne
4h 15min
Brioche butchy à partager
3 Std. 50 Min
Brioche Nanterre
4h 15min
Flan pâtissier feuilleté
7 godz. 40 min