Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La veille
- 125 g de lait entier
- 25 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 3 œufs
- 40 g de crème fraîche épaisse
- 1 pincée de sel
- 560 g de farine T45
- 100 g de sucre en poudre
- 8 g de sucre vanillé
- 110 g de beurre, en morceaux
- 1 c. à soupe de rhum
- 2 c. à soupe d'eau de fleur d'oranger
- farine T45, pour le plan de travail
Le jour même
- 1 œuf
- 1 pincée de sel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pièce
- Kalori
- 3765 kJ / 899 kcal
- Protein
- 20 g
- Karbonhidrat
- 137 g
- Yağ
- 41 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Brioche tressée
14h 40min
Flan pâtissier à la vanille
3 Std. 30 Min
Petits pains au lait
1 godz. 45 min
Petites gâches au chocolat au lait
15 godz. 10 min
Sablés viennois
45 min
Petits pains aux pépites de chocolat
4sa 10 dk
Baguette viennoise
2h 30min
Brioche au lait de coco
3h 10min
Petits pains au lait et sucre perlé
3h 25min
Pain de mie moelleux
4klst 15 min
Brioche butchy à partager
3h 50min
Brioche Nanterre
4klst 15 min