Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La veille
- 125 g de lait entier
- 25 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 3 œufs
- 40 g de crème fraîche épaisse
- 1 pincée de sel
- 560 g de farine T45
- 100 g de sucre en poudre
- 8 g de sucre vanillé
- 110 g de beurre, en morceaux
- 1 c. à soupe de rhum
- 2 c. à soupe d'eau de fleur d'oranger
- farine T45, pour le plan de travail
Le jour même
- 1 œuf
- 1 pincée de sel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pièce
- Kalori
- 3765 kJ / 899 kcal
- Protein
- 20 g
- Karbonhidrat
- 137 g
- Yağ
- 41 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Brioche Nanterre
4h 15 min.
Brioche butchy à la fleur d'oranger
3hod.
Brioche butchy à partager
3h 50min
Brioches suisses aux pépites de chocolat
7h 5min
Briochettes parisiennes
4hod. 5min
Brioche à la mie filante
1ωρ. 45 λεπτ.
Baguette viennoise
2 Std. 30 Min
Pain de mie moelleux
4h 15 min.
Petits pains au lait et sucre perlé
3 Std. 25 Min
Brioche tressée
14sa 40 dk
Spritz au chocolat au lait et noix de pécan
35 dk
Pain cocotte
2ωρ. 20 λεπτ.