Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 8 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 100 g d'eau minérale
- 190 g de farine T55
- 1 pincée de sel
- 100 g de beurre de tourage, froid
- farine T55, pour le plan de travail
- 90 g de beurre pommade
- 150 g de sucre en poudre
- 2 pincées de fleur de sel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pièce
- Kalori
- 8569 kJ / 2067 kcal
- Protein
- 19 g
- Karbonhidrat
- 292 g
- Yağ
- 157 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Baguette tradition
15 Std. 25 Min
Glace vanille, noix de pécan et caramel au beurre salé
8u. 30min
Flan pâtissier à la vanille
3 Std. 30 Min
Kouign-amann
2h 15min
Flans coco-Passion
1 godz.
Riz au lait crémeux
1 godz. 15 min
Gâche vendéenne
12h 55min
Petites crèmes aux œufs et au caramel
3h 45 min
Brioche Nanterre
4 godz. 15 min
Cannelés bordelais
13 Std. 30 Min
Crème pâtissière au chocolat
30 min
Flan pâtissier feuilleté
7 godz. 40 min