Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte
- 100 g de lait
- 15 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 250 g de farine T55, et un peu pour fariner
- 60 g de sucre en poudre
- 1 œuf
- 50 g de beurre, en morceaux
La garniture
- 1 œuf
- 50 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 80 g de sucre roux moelleux, type vergeoise
- 30 g de beurre, en dés
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pièce
- Kalori
- 3731 kJ / 893 kcal
- Protein
- 21 g
- Karbonhidrat
- 136 g
- Yağ
- 46 g
Alternatif tarifler
Pain blanc en cocotte
3h 15min
Minestrone d'hiver
1 godz. 10 min
Brioche butchy à la fleur d'oranger
3 Std.
Brioche butchy à partager
3h 50min
Tarte au sucre
4 godz.
Cruffins américains
3h 50min
Merveilleux tout choco
2h 5 min
Brioche extra crémeuse
2h 15min
Brioche feuilletée
5 Std.
Tarte au fromage blanc et citron
7 godz. 30 min
Brioche Nanterre
4h 15min
Petits pains au lait et sucre perlé
3 godz. 25 min