Cihazlar ve Aksesuarlar
紫蘇梅燒排骨
Hazırlık 25 dk
Toplam 50 dk
4 人份
Malzemeler
-
油2 茶匙
-
薑 切片(約2公分)30 克
-
新鮮紅辣椒 切段(約3公分)10 克
-
腩排 (子排),切塊(約2公分)600 克
-
醬油2 大匙
-
紫蘇梅 (另備30克汁液)10 顆
-
米酒1 大匙
-
冰糖1 茶匙
-
蔥 (isteğe bağlı) 切絲 (裝飾用)10 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
19.6 g
Kalori
2308 kJ /
551 kcal
Yağ
50.4 g
Lif
0.3 g
Karbonhidrat
2.5 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
名廚美饌
90 Tarif
Tayvan
Tayvan