紫蘇梅燒排骨

紫蘇梅燒排骨

4.6 12 değerlendirme
Hazırlık 25 dk
Toplam 50 dk
4 人份

Malzemeler

  • 2 茶匙
  • 切片(約2公分)
    30 克
  • 新鮮紅辣椒 切段(約3公分)
    10 克
  • 腩排 (子排),切塊(約2公分)
    600 克
  • 醬油
    2 大匙
  • 紫蘇梅 (另備30克汁液)
    10 顆
  • 米酒
    1 大匙
  • 冰糖
    1 茶匙
  • 蔥 (isteğe bağlı) 切絲 (裝飾用)
    10 克

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Protein 19.6 g
Kalori 2308 kJ / 551 kcal
Yağ 50.4 g
Lif 0.3 g
Karbonhidrat 2.5 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...