酒釀蒸鱈魚

酒釀蒸鱈魚

4.0 1 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 35 dk
2 人份

Malzemeler

  • 切片
    15 克
  • 鱈魚片 (約二片)
    400 克
  • 酒釀
    30 克
  • 日式醬油
    15 克
  • 500 克
  • 切細絲
    10 克
  • 新鮮紅辣椒 去籽,切絲
    5 克

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Sodyum 825.7 mg
Protein 30.6 g
Kalori 864.5 kJ / 206.8 kcal
Yağ 5.1 g
Lif 0.7 g
Doymuş Yağ 113.9 g
Karbonhidrat 15.8 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...