Cihazlar ve Aksesuarlar
酒釀蒸鱈魚
Hazırlık 10 dk
Toplam 35 dk
2 人份
Malzemeler
-
薑 切片15 克
-
鱈魚片 (約二片)400 克
-
酒釀30 克
-
日式醬油15 克
-
水500 克
-
蔥 切細絲10 克
-
新鮮紅辣椒 去籽,切絲5 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
825.7 mg
Protein
30.6 g
Kalori
864.5 kJ /
206.8 kcal
Yağ
5.1 g
Lif
0.7 g
Doymuş Yağ
113.9 g
Karbonhidrat
15.8 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
春季食療
8 Tarif
Tayvan
Tayvan