Cihazlar ve Aksesuarlar
牛蒡濃湯
Hazırlık 10 dk
Toplam 35 dk
4 人份
Malzemeler
-
洋蔥 (約120克),切塊½ 顆
-
奶油20 克
-
牛蒡 去皮、切塊200 克
-
馬鈴薯 去皮、切塊200 克
-
牛奶200 克
-
水200 克
-
鹽½ 茶匙
-
黑胡椒粉 少許,依個人口味調整
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
5 g
Kalori
563 kJ /
135 kcal
Yağ
8 g
Lif
4 g
Karbonhidrat
25 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
食譜名人堂
17 Tarif
Tayvan
Tayvan