Cihazlar ve Aksesuarlar
素炒打拋肉
Hazırlık 40 dk
Toplam 50 dk
2 人份
Malzemeler
-
薑10 克
-
乾香菇 泡軟後擠乾,切丁(約1公分)30 克
-
麵腸 切丁(約1公分)180 克
-
油2 大匙
-
新鮮荸薺 切丁(約1公分)80 克
-
新鮮紅辣椒 切斜片10 克
-
素蠔油½ 茶匙
-
醬油1 大匙
-
糖1 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
李型番茄 切丁(約1公分)150 克
-
九層塔 只取葉子20 克
-
檸檬汁½ 大匙
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
743 mg
Protein
25 g
Kalori
1340 kJ /
320 kcal
Yağ
12.5 g
Lif
9 g
Doymuş Yağ
4.5 g
Karbonhidrat
37.5 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
蔬食下飯菜
7 Tarif
Tayvan
Tayvan