素炒打拋肉

素炒打拋肉

5.0 2 değerlendirme
Hazırlık 40 dk
Toplam 50 dk
2 人份

Malzemeler

  • 10 克
  • 乾香菇 泡軟後擠乾,切丁(約1公分)
    30 克
  • 麵腸 切丁(約1公分)
    180 克
  • 2 大匙
  • 新鮮荸薺 切丁(約1公分)
    80 克
  • 新鮮紅辣椒 切斜片
    10 克
  • 素蠔油
    ½ 茶匙
  • 醬油
    1 大匙
  • 1 茶匙
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 李型番茄 切丁(約1公分)
    150 克
  • 九層塔 只取葉子
    20 克
  • 檸檬汁
    ½ 大匙

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Sodyum 743 mg
Protein 25 g
Kalori 1340 kJ / 320 kcal
Yağ 12.5 g
Lif 9 g
Doymuş Yağ 4.5 g
Karbonhidrat 37.5 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...