Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 克 薑
- 30 克 乾香菇 ,泡軟後擠乾,切丁(約1公分)
- 180 克 麵腸 ,切丁(約1公分)
- 2 大匙 油
- 80 克 新鮮荸薺 ,切丁(約1公分)
- 10 克 新鮮紅辣椒 ,切斜片
- ½ 茶匙 素蠔油
- 1 大匙 醬油
- 1 茶匙 糖
- ¼ 茶匙 白胡椒粉
- 150 克 小蕃茄 ,切丁(約1公分)
- 20 克 九層塔 ,只取葉子
- ½ 大匙 檸檬汁
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 1340 kJ / 320 kcal
- Protein
- 25 g
- Karbonhidrat
- 37.5 g
- Yağ
- 12.5 g
- Doymuş Yağ
- 4.5 g
- Lif
- 9 g
- Sodyum
- 743 mg