Cihazlar ve Aksesuarlar
豆豉小魚燒苦瓜
Hazırlık 10 dk
Toplam 50 dk
4 人份
Malzemeler
-
蔭豆豉50 克
-
油20 克
-
丁香魚乾15 克
-
新鮮紅辣椒 切段½ 根
-
苦瓜 去籽,切大塊(約5公分)340 克
-
醬油20 克
-
味醂10 克
-
水200 克
-
糖20 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
4.9 g
Kalori
544 kJ /
130 kcal
Yağ
7.5 g
Lif
2 g
Karbonhidrat
11.5 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
台灣四季好味道
70 Tarif
Tayvan
Tayvan