豆豉小魚燒苦瓜

豆豉小魚燒苦瓜

4.4 7 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 50 dk
4 人份

Malzemeler

  • 蔭豆豉
    50 克
  • 20 克
  • 丁香魚乾
    15 克
  • 新鮮紅辣椒 切段
    ½ 根
  • 苦瓜 去籽,切大塊(約5公分)
    340 克
  • 醬油
    20 克
  • 味醂
    10 克
  • 200 克
  • 20 克

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Protein 4.9 g
Kalori 544 kJ / 130 kcal
Yağ 7.5 g
Lif 2 g
Karbonhidrat 11.5 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...