Cihazlar ve Aksesuarlar
絲瓜蒸蛋
Hazırlık 5 dk
Toplam 30 dk
4 人份
Malzemeler
-
絲瓜 切段(約1公分)200 克
-
蛋2 顆
-
高湯50 克
-
水 (含蒸蛋和蒸煮用)600 克
-
鹽¼ 茶匙
-
枸杞 以熱水浸泡1 茶匙
-
香油½ 茶匙
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
4.79 g
Kalori
250 kJ /
59 kcal
Yağ
3.381 g
Lif
0.47 g
Karbonhidrat
2.694 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
台灣四季家常菜
71 Tarif
Tayvan
Tayvan