Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 yk zeytinyağı
- 1 yk tereyağı
- 500 g dana sokum, tek parça halinde
- 4 yaprak adaçayı, taze (bk. Öneriler) (isteğe bağlı)
- 1 - 2 dal taze biberiye, sadece yaprakları (biberiye dalı çok büyükse 1 dal yeterli)
- 1 ½ tk tuz
- 1 tutam karabiber
- 1500 g su
- 30 g limon suyu
- Besin Değeri
- şuna göre 4 porsiyon
- Kalori
- 3836.4 kJ / 916.9 kcal
- Protein
- 109.3 g
- Karbonhidrat
- 9.2 g
- Yağ
- 50.6 g
- Doymuş Yağ
- 20 g
- Lif
- 4.6 g
- Sodyum
- 3891 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Domatesli Risotto
30min
Sebze Suyu
Değerlendirme yok
Yavaş Pişirilmiş Mantarlı Dana Sokum
5 godz. 20 min
Yavaş Pişirilmiş Sebzeli Dana Yahni
3óra 15p
Vakumda Pişmiş Armut ve Tarçın Sos
Değerlendirme yok
Bearnez Soslu Az Pişmiş Bonfile (vakumda pişirme)
2h 20 min
Zencefilli Köpüklü Şarap
40 Min
Yumurtalı Tam Buğday Makarna
1 Std. 40 Min
Tavuk, Pırasa ve Ispanaklı Risotto
30min
Haşlanmış Makarna
25min
Dana Stroganoff
1h
Beşamel Sos
15min