Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 yk zeytinyağı
- 1 yk tereyağı
- 500 g dana sokum, tek parça halinde
- 4 yaprak adaçayı, taze (bk. Öneriler) (isteğe bağlı)
- 1 - 2 dal taze biberiye, sadece yaprakları (biberiye dalı çok büyükse 1 dal yeterli)
- 1 ½ tk tuz
- 1 tutam karabiber
- 1500 g su
- 30 g limon suyu
- Besin Değeri
- şuna göre 4 porsiyon
- Kalori
- 3836.4 kJ / 916.9 kcal
- Protein
- 109.3 g
- Karbonhidrat
- 9.2 g
- Yağ
- 50.6 g
- Doymuş Yağ
- 20 g
- Lif
- 4.6 g
- Sodyum
- 3891 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fırında Parmesan Kıtırlı Somon ve Sebzeler, Limonlu Krema Sos
1h
Taze Makarna Hamuru
1h
Çin Usulü Dana Eti
1 godz. 20 min
Köfte ve Domatesli Pilav
1h
Körili Tavuklu Wrap
50 min
Vakumda Pişirilmiş Limon ve Portakallı Hindi
Değerlendirme yok
Sebzeli Tavuk Fricasse
2h
Fesleğenli Levrek, Patates Salatası ve Limonlu Kek
45 min
Karışık Sebze Eşliğinde Kayısı, Fındık ve Beyaz Peynirli İnce Bulgur
1h 15min
Tavuk Eti Suyu
Değerlendirme yok
Sebzeli Levrek Çorbası
40 min
Medovik
3h 30min