Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 yk zeytinyağı
- 1 yk tereyağı
- 500 g dana sokum, tek parça halinde
- 4 yaprak adaçayı, taze (bk. Öneriler) (isteğe bağlı)
- 1 - 2 dal taze biberiye, sadece yaprakları (biberiye dalı çok büyükse 1 dal yeterli)
- 1 ½ tk tuz
- 1 tutam karabiber
- 1500 g su
- 30 g limon suyu
- Besin Değeri
- şuna göre 4 porsiyon
- Kalori
- 3836.4 kJ / 916.9 kcal
- Protein
- 109.3 g
- Karbonhidrat
- 9.2 g
- Yağ
- 50.6 g
- Doymuş Yağ
- 20 g
- Lif
- 4.6 g
- Sodyum
- 3891 mg
Alternatif tarifler
Porçini Mantarlı Tagliatelle
1 Std.
Dana Stroganoff
1 Std.
Buharda Limonlu Kek
2sa 20 dk
Sebze Suyu
3 godz. 15 min
Hollandez Soslu Bonfile ve Fırınlanmış Sebzeler
1h 20 min
Vakumda Pişirilmiş Limon ve Portakallı Hindi
Değerlendirme yok
Bearnez Soslu Az Pişmiş Bonfile (vakumda pişirme)
2sa 20 dk
Pirinç Pilavı Eşliğinde Tavuk Şiş ve Ilık Sebze Salatası
2sa
Frambuazlı Balzamik Çektirmesi
Değerlendirme yok
Bearnez Soslu Bonfile
Değerlendirme yok
Yavaş Pişirilmiş Mantarlı Dana Sokum
5 godz. 20 min
Hollandez Soslu Bonfile ve Fırınlanmış Sebzeler
1 godz. 5 min