
Cihazlar ve Aksesuarlar
Rozbif
Hazırlık 10 dk
Toplam 5sa 30 dk
4 porsiyon
Malzemeler
-
zeytinyağı1 yk
-
tereyağı1 yk
-
dana sokum tek parça halinde500 g
-
adaçayı, taze (isteğe bağlı) (bk. Öneriler)4 yaprak
-
taze biberiye sadece yaprakları (biberiye dalı çok büyükse 1 dal yeterli)1 - 2 dal
-
tuz1 ½ tk
-
karabiber1 tutam
-
su1500 g
-
limon suyu30 g
Besin Değeri şuna göre 4 porsiyon
Kalori
916.9 kcal /
3836.4 kJ
Protein
109.3 g
Yağ
50.6 g
Karbonhidrat
9.2 g
Lif
4.6 g
Doymuş Yağ
20 g
Sodyum
3891 mg
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar

Soyucu ve Bıçak Kapağı Tarifleri
10 Tarif
Türkiye
Türkiye

Yılbaşı Kutlaması
25 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Vakumda Pişirilmiş Limon ve Portakallı Hindi
Değerlendirme yok
Vakumda Pişmiş Armut ve Tarçın Sos
Değerlendirme yok
Bearnez Soslu Az Pişmiş Bonfile (vakumda pişirme)
2sa 20 dk
Kanton Usulü Karidesli Pilav
50 dk
Somonlu ve Çin Lahanalı Somon Salatası
Değerlendirme yok
Sicilya Usulü Jumbo Karides Salatası
Değerlendirme yok
Ekmek Köfteli Tavuk Suyu Çorbası
1sa 5 dk
Frambuazlı Balzamik Çektirmesi
73sa
Kurutulmuş Domates Pesto Dolgulu Tavuk Göğsü
50 dk
Ton Balıklı Ezme
10 dk
Portakal Soslu Tavuk Baget
1sa 25 dk
Ballı Glaze Havuç (vakumda pişirme)
1sa 10 dk