Cihazlar ve Aksesuarlar
Fırınlanmış Havuç
Hazırlık 5 dk
Toplam 30 dk
4 porsiyon
Malzemeler
-
sızma zeytinyağı30 g
-
sarımsak tozu (isteğe bağlı)¼ - ½ tk
-
toz tatlı kırmızı biber¼ tk
-
tuz¼ tk
-
karabiber damak tadına göre1 - 2 tutam
-
havuç (bk. Öneriler), mümkün olduğunca eşit parçalara bölünmüş (5 cm uzunluğunda kesilmiş)795 g
-
su1110 g
-
nane yaprağı servis etmek için
-
kekik yaprağı, taze servis etmek için
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Sodyum
293.7 mg
Protein
1.9 g
Kalori
607 kJ /
145.1 kcal
Yağ
7.4 g
Lif
5.6 g
Doymuş Yağ
1.1 g
Karbonhidrat
19.3 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiBunları da beğenebilirsiniz...
Pırasa ve Patatesli Kağıtta Somon
1sa
Köpüklü Lavantalı Limonata
1sa 10 dk
Biberli Elmalı Ezme
25 dk
Tayvan Usulü Buharda Etli Yapışkan Pirinç
2sa 30 dk
Domuz Pastırması Kaplı Hindi Budu ve Patates
2sa
Pancarlı Peynirli Ezme
15 dk
Domates ve Mercimekli Fırınlanmış Yumurta
45 dk
Rezeneli ve Armutlu İçecek
10 dk
Glütensiz Pandispanya
1sa 30 dk
Glütensiz İçli Köfte
1sa 30 dk
Mango Soslu Somon ile Taze Fasulye ve Havuç
1sa
Zerdeçal, Limon ve Zencefil Çayı
20 dk