Cihazlar ve Aksesuarlar
Fırınlanmış Havuç
Hazırlık 5 dk
Toplam 30 dk
4 porsiyon
Malzemeler
-
sızma zeytinyağı30 g
-
sarımsak tozu (isteğe bağlı)¼ - ½ tk
-
toz tatlı kırmızı biber¼ tk
-
tuz¼ tk
-
karabiber damak tadına göre1 - 2 tutam
-
havuç (bk. Öneriler), mümkün olduğunca eşit parçalara bölünmüş (5 cm uzunluğunda kesilmiş)795 g
-
su1110 g
-
nane yaprağı servis etmek için
-
kekik yaprağı, taze servis etmek için
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Sodyum
293.7 mg
Protein
1.9 g
Kalori
607 kJ /
145.1 kcal
Yağ
7.4 g
Lif
5.6 g
Doymuş Yağ
1.1 g
Karbonhidrat
19.3 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiBunları da beğenebilirsiniz...
Haşlanmış Bulgur
25 dk
Domuz Pastırması Kaplı Hindi Budu ve Patates
2sa
Bircher Müsli
12sa 10 dk
Musakka
1sa 10 dk
Mercimek musakka
2sa 20 dk
Kaju Fıstığı Ezmesi
50 dk
Tatlı Ekşi Soslu Balık ve Pilav
1sa 5 dk
Tahinli Çörek
2sa
Yer Fıstığı Şekerlemesi
1sa 30 dk
Elma, Romda Bekletilmiş Üzüm ve Fındıklı Vegan Crumble
9sa
Karides, Krema ve Sebzeli Penne
50 dk
Elmalı Bar
1sa 20 dk