
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g sızma zeytinyağı
- ¼ - ½ tk sarımsak tozu
- ¼ tk toz tatlı kırmızı biber
- ¼ tk tuz
- 1 - 2 tutam karabiber, damak tadına göre
- 795 g havuç (bk. Öneriler), mümkün olduğunca eşit parçalara bölünmüş (5 cm uzunluğunda kesilmiş)
- 1110 g su
- nane yaprağı, servis etmek için
- kekik yaprağı, taze, servis etmek için
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 607 kJ / 145.1 kcal
- Protein
- 1.9 g
- Karbonhidrat
- 19.3 g
- Yağ
- 7.4 g
- Doymuş Yağ
- 1.1 g
- Lif
- 5.6 g
- Sodyum
- 293.7 mg
Alternatif tarifler
Kremalı Mantar Soslu Patatesli Somon
50 min
Otlu Peynir Ezmesi
20 min
Meksika Fasulyeli Domatesli Çorba
30min
Zencefilli Acı Biberli Salata Sosu
5min
Patates Graten
1 godz. 10 min
Dereotlu Süzme Yoğurt Soslu Salatalık Dilimleri
10 min
Sebzeli Tavuk Fricasse
2h
Acı Biberli Zeytinyağı
25 Min
Pancarlı Peynirli Ezme
15 min
Tahinli Çörek (6 adet)
2h
Muhammara
10 min
Orman Kebabı
1h