Cihazlar ve Aksesuarlar
Fırınlanmış Havuç
Hazırlık 5 dk
Toplam 30 dk
4 porsiyon
Malzemeler
-
sızma zeytinyağı30 g
-
sarımsak tozu (isteğe bağlı)¼ - ½ tk
-
toz tatlı kırmızı biber¼ tk
-
tuz¼ tk
-
karabiber damak tadına göre1 - 2 tutam
-
havuç (bk. Öneriler), mümkün olduğunca eşit parçalara bölünmüş (5 cm uzunluğunda kesilmiş)795 g
-
su1110 g
-
nane yaprağı servis etmek için
-
kekik yaprağı, taze servis etmek için
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Sodyum
293.7 mg
Protein
1.9 g
Kalori
607 kJ /
145.1 kcal
Yağ
7.4 g
Lif
5.6 g
Doymuş Yağ
1.1 g
Karbonhidrat
19.3 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiBunları da beğenebilirsiniz...
Rendelenmiş Havuç Salatası
10 dk
Rendelenmiş Havuç Salatası
10 dk
Meyveli Labne
10 dk
Karnabahar Püresi Eşliğinde Sebzeli Balık Fileto
40 dk
Brokoli Kuskusu Eşliğinde Yoğurtlu Körili Tavuk
45 dk
Rendelenmiş havuç
10 dk
İrice rendelenmiş çikolata
5 dk
Kırmızı Biberli ve Elmalı Dip
35 dk
Vanilya Sosu (İngiliz kreması)
15 dk
Kuru Fasulyeli ve Beyaz Peynirli Dip
10 dk
Marine Edilmiş Biberler
55 dk
Ayva Tatlısı
3sa