Cihazlar ve Aksesuarlar
Fırınlanmış Havuç
Hazırlık 5 dk
Toplam 30 dk
4 porsiyon
Malzemeler
-
sızma zeytinyağı30 g
-
sarımsak tozu (isteğe bağlı)¼ - ½ tk
-
toz tatlı kırmızı biber¼ tk
-
tuz¼ tk
-
karabiber damak tadına göre1 - 2 tutam
-
havuç (bk. Öneriler), mümkün olduğunca eşit parçalara bölünmüş (5 cm uzunluğunda kesilmiş)795 g
-
su1110 g
-
nane yaprağı servis etmek için
-
kekik yaprağı, taze servis etmek için
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Sodyum
293.7 mg
Protein
1.9 g
Kalori
607 kJ /
145.1 kcal
Yağ
7.4 g
Lif
5.6 g
Doymuş Yağ
1.1 g
Karbonhidrat
19.3 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiBunları da beğenebilirsiniz...
Kapari, Zeytin ve Domates Soslu Spagetti
25 dk
Tavuklu Buddha Bowl
1sa
Buharda Tavuklu Akdeniz Salatası
Değerlendirme yok
Enginarlı ve Fasulyeli Dip
10 dk
Kepekli Pirinç Salatası
40 dk
Turna Yemişli Çikolatalı Bar
1sa 40 dk
Kaju, Muz ve Zencefilli Bağışıklık Güçlendirici
2sa 15 dk
Bademli Yoğurtlu Ekmek
1sa 20 dk
Çedarlı Pırasa Çorbası
50 dk
Sebzeli Tavuk
45 dk
Mercimek Köftesi
2sa
Menemen (Taze Domatesli)
30 dk