
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Baharatlı Yağ
- 70 g tereyağı parçalara bölünmüş (2cm)
- 1 - 2 diş sarımsak damak tadına göre (isteğe bağlı)
- 1 - 2 dal maydanoz yaprağı
- 2 dal dereotu yaprağı
- 1 dal biberiye, taze sadece yaprakları
- 3 - 4 adet frenk soğanı parçalara bölünmüş (3 cm)
- ½ tk tuz (isteğe bağlı)
Ekmek Hamuru
- 350 g yoğurt
- 440 g un unlamak için ekstra un
- 2 paket kabartma tozu
- 1 ¼ tk tuz
- Besin Değeri
- şuna göre 1 adet
- Kalori
- 250 kcal / 1045 kJ
- Protein
- 7 g
- Yağ
- 8 g
- Karbonhidrat
- 35 g
- Lif
- 1.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pratik Buğday Ekmeği
40 dk
Dereotlu Süzme Yoğurt Soslu Salatalık Dilimleri
10 dk
Kepekli Pirinç Salatası
40 dk
Şiş Köfte ve Kişnişli Yoğurt Sos
1sa 20 dk
Dört Peynirli Yassı Ekmek
40 dk
Bol Çekirdekli Çavdar Ekmeği (Düşük Glisemik İndeksli)
1sa 50 dk
Dereotlu ve Beyaz Peynirli Ekmek
1sa 20 dk
Sokak Simiti
2sa 30 dk
Mayasız kolay ekmek
20 dk
Çiğ Börek
1sa 10 dk
Kaşarlı Pide
1sa 45 dk
Simit
2sa 10 dk