Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Baharatlı Yağ
- 70 g tereyağı, parçalara bölünmüş (2cm)
- 1 - 2 diş sarımsak, damak tadına göre (isteğe bağlı)
- 1 - 2 dal maydanoz yaprağı
- 2 dal dereotu yaprağı
- 1 dal biberiye, taze, sadece yaprakları
- 3 - 4 adet frenk soğanı, parçalara bölünmüş (3 cm)
- ½ tk tuz (isteğe bağlı)
Ekmek Hamuru
- 350 g yoğurt
- 440 g un, unlamak için ekstra un
- 2 paket kabartma tozu
- 1 ¼ tk tuz
- Besin Değeri
- şuna göre 1 adet
- Kalori
- 1045 kJ / 250 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 35 g
- Yağ
- 8 g
- Lif
- 1.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pastırmalı Patates Salatası
45 Min
Ayva Tatlısı
3 Std.
İtalyan Salata Sosu
5 mnt
Haşhaşlı Cevizli Gümüşhacıköy Çöreği
50 mnt
Kanton Usulü Karidesli Pilav
50 mnt
Yumurtalı Farfalle
1h 30min
Mantar Ezmesi
1h 40 min
Zeytinyağlı Ekmek
2h 10min
Tatlı Tart Hamuru
1h 50min
Limon Frozen
15min
Patatesli Pratik Ekmek
12hod.
Haydari
10 mnt