Kangaroo Bolognaise (Mark Olive)

Kangaroo Bolognaise (Mark Olive)

4.0 4 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 2sa 30 dk
6 portions

Malzemeler

  • kangaroo fillet partially frozen and cut into pieces (2 cm)
    500 g
  • celery cut into pieces (approx. 5 cm)
    100 g
  • garlic cloves
    2
  • onion cut into quarters
    1
  • carrot cut into pieces (approx. 5 cm)
    80 g
  • extra virgin olive oil
    50 g
  • canned chopped tomatoes
    400 g
  • red wine
    80 g
  • dried bush tomato (optional)
    50 g
  • ground lemon myrtle
    ½ tsp
  • ground saltbush
    ½ tsp
  • ground sea parsley
    ½ tsp
  • dried bush tomato powder
    ½ tsp
  • ground pepperleaf
    ½ tsp
  • ground wattleseed
    ½ tsp
  • sea salt
    1 tsp
  • lemon myrtle leaves, crushed
    3
  • cooked pasta of choice

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Sodyum 405.4 mg
Protein 21 g
Kalori 1079.3 kJ / 258 kcal
Yağ 11.4 g
Lif 4.1 g
Doymuş Yağ 2.9 g
Karbonhidrat 13.9 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...