Roast potatoes with gremolata (peeler)

Roast potatoes with gremolata (peeler)

4.6 7 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 1sa 20 dk
6 portions

Malzemeler

Potatoes
  • floury potatoes red and blue varieties
    1200 g
  • olive oil plus 3 tbsp to roast
    2 tsp
  • water plus extra to parboil
    1200 g
  • sea salt plus extra to season
    1 ½ tsp
  • fresh rosemary
    3 sprigs
Parmesan gremolata
  • Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)
    90 g
  • garlic cloves
    1 ½
  • fresh flat-leaf parsley leaves only
    3 sprigs
  • lemons peel only, no white pith
    1 ½

Besin Değeri şuna göre 1 portion

Kalori 291.9 kcal / 1221.3 kJ
Protein 9.6 g
Yağ 12.3 g
Karbonhidrat 37.2 g
Lif 4.9 g
Doymuş Yağ 3.6 g
Sodyum 695.1 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...