Cihazlar ve Aksesuarlar
Roast potatoes with gremolata (peeler)
Hazırlık 10 dk
Toplam 1sa 20 dk
6 portions
Malzemeler
Potatoes
-
floury potatoes red and blue varieties1200 g
-
olive oil plus 3 tbsp to roast2 tsp
-
water plus extra to parboil1200 g
-
sea salt plus extra to season1 ½ tsp
-
fresh rosemary3 sprigs
Parmesan gremolata
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)90 g
-
garlic cloves1 ½
-
fresh flat-leaf parsley leaves only3 sprigs
-
lemons peel only, no white pith1 ½
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
695.1 mg
Protein
9.6 g
Kalori
1221.3 kJ /
291.9 kcal
Yağ
12.3 g
Lif
4.9 g
Doymuş Yağ
3.6 g
Karbonhidrat
37.2 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Tray bakes in cast iron
20 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Cauliflower, broccoli and blue cheese gratin
1sa
Steamed salmon with garlic butter, potatoes & Italian salad
45 dk
Strawberry and ginger spritz mocktail
15 dk
Quark and semolina gnocchi with fresh fruit sauce
1sa
"Spaghetti" with spinach and mint pesto (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Değerlendirme yok
Express pho soup with spiralized daikon (Thermomix® Spiralizer, using modes)
50 dk
Chilli with rice
50 dk
All in one bowl bolognese
40 dk
Gwinganna mushroom and vegetable crêpes
45 dk
Kale mash
30 dk
Spaghetti alla carbonara
30 dk
Stywe pap (firm porridge)
40 dk