Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pelar
- 800 g de remolacha cruda en mitades
- 600 g de agua
- 1 cucharadita de aceite de oliva
Remolacha cocida
- 900 - 1000 g de agua (ajuste la cantidad sin superar el nivel máx. del vaso)
- ½ cucharadita de sal
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 239 kJ / 57 kcal
- Protein
- 2.1 g
- Karbonhidrat
- 12.8 g
- Yağ
- 0.3 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 3.7 g
- Sodyum
- 308.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Quiche de zapallito italiano
1h 10min
Curry de lentejas
1h 25min
Maíz al vapor con mayonesa de chipotle y salsa de cilantro
45 min
Tortilla de coleslaw
25min
Salsa de tomate estilo italiano
35min
Ensalada de lentejas con reducción de balsámico
1 Std. 15 Min
Pepinos encurtidos
48h 20min
Alfajores de pistacho y pipas de calabaza
2h
Espinacas al vapor (500 g) en Varoma
15min
Carpaccio de remolacha con burrata (Pelar)
1h 25min
Manzanas al vapor (200-400 g) en cestillo
20 min
Ñoquis de zanahoria con crema de zapallito italiano
1 godz. 45 min