Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Vinaigrette
- 50 g sjalot, gehalveerd
- 2 bossen verse dille (± 20 g takjes)
- 80 g koolzaadolie
- 40 g witte wijnazijn
- 10 g graanmosterd
- ¼ tl zout
- 4 snuifjes gemalen peper
Asperges
- 500 g water
- 700 g witte asperges, geschild, in de lengte verdeeld volgens grootte
- 1 tl suiker
- 1 tl zout
- 10 g boter
Zalm
- 4 verse zalmfilet, ontveld (± 180 g elk)
- 10 g koolzaadolie
- 1 citroen, enkel een beetje geraspte schil
- ½ tl zout
- 4 snuifjes gemalen peper
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portie
- Kalori
- 2531 kJ / 607 kcal
- Protein
- 38.8 g
- Karbonhidrat
- 8 g
- Yağ
- 46 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Geraspte wortelsalade
10 Min
Pastasalade met kip
1h 15min
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
Değerlendirme yok
Sous-vide aardbeien met witte chocolade mousse
2 Std.
Varkenshaasje met zuurkool en aardappelpuree
1h 10min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50 Min
Vislasagne met courgette
1 Std.
Met honing geglazuurde wortelen
30 Min
Romige aspergesoep
25 Min
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40 Min
Paprikasoep met basilicumschuim
35 Min
Broccoli en aardappelen met blauwe-kaassaus
45 Min