Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 - 15 takjes verse peterselie, enkel de blaadjes
- 220 g uien, gehalveerd
- 1 - 2 teentjes knoflook
- 45 g extra vergine olijfolie
- 1000 g schoongemaakte mosselen
- 150 g droge witte wijn
- 1 snuifje zout
- 1 snuifje gemalen peper
- 100 g lichte room (ong. 18% vet)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portie
- Kalori
- 935 kJ / 223 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 17 g
- Lif
- 0.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zalmtartaar
10 min.
Mosselen met basilicum, amandelen en boter
40 λεπτ.
Bessenlikeur
30 λεπτ.
Venusschelpen op zeemanswijze
30 λεπτ.
Mosselen in kruidige tomatensaus
45min
Vijgenmosterd
25min
Steak tartaar
30 λεπτ.
Varkensfricandeau met mosterdsaus
35 λεπτ.
200 g ui kleuren
25min
200 g ui fruiten
20 λεπτ.
300 g ui fruiten
Değerlendirme yok
Bloemkool met kaas
55min