Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 800 g aardappelen, in stukken (3-4 cm)
-
6
moten heek (120-200 g elk)
veya 6 witvisfilets (elk soort witvis, 120-200 g elk) - 2 tl zout, volgens smaak
- 150 g uien, gehalveerd
- 1 teentje knoflook
- 100 g wortelen, in stukken
- 30 g olijfolie, en meer voor het invetten
- 50 g witte wijn (isteğe bağlı)
- 400 g tomaten, in stukken
- ½ tl gemalen zwarte peper
- 100 g water
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portie
- Kalori
- 1269 kJ / 302 kcal
- Protein
- 33 g
- Karbonhidrat
- 25 g
- Yağ
- 7 g
- Lif
- 3.4 g
Alternatif tarifler
Zoete aardappel pannenkoekjes met rabarber-anijs compote
25min
Paksoi en ham rijst
40min
Driegangen maaltijd voor twee
1 godz. 15 min
Soep met zeeduivel en garnalen
1 godz.
Kip met rode paprika
1u. 5min
Kalkoendij in spek gedraaid met aardappelen
1hod. 40min
Kabeljauw in tomatensaus
30min
Appel-rozijnen bladerdeeg taart zonder toegevoegde suikers
Değerlendirme yok
Kabeljauw met citrusboter
50 min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50 min
Aardappel-preisoep
40min
Aardappelpuree
45 min