Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 180 g lente-uitjes, in stukken
- 60 g extra vergine olijfolie
- 10 g maïzena (zetmeel)
- 50 g witte wijn
- 100 g vloeibare rundsbouillon
- 1 el graanmosterd
- 700 - 800 g varkenshaasje (1-2 stukken), in dikke plakken (2-3 cm)
- 2 snuifjes fijn zout, naar believen
- 2 snuifjes vers gemalen zwarte peper, naar believen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portie
- Kalori
- 1133 kJ / 271 kcal
- Protein
- 26.9 g
- Karbonhidrat
- 3.4 g
- Yağ
- 16.65 g
- Lif
- 0.65 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ananascarpaccio met roze sorbet
20min
Spaghetti carbonara
40min
Gehaktballen in tomatensaus
3u. 40min
Steak Stroganoff
45min
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1h
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
50min
Varkensfricandeau met mosterdsaus
35min
Kalkoenstoofpot met room en champignons
4 Std.
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45min
Groene pepersaus
20min
Vleesballetjes met tomatensaus
45min
Appelmoes
20min