Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g uien, gehalveerd
- 25 g verse gember
- 15 g extra vergine olijfolie
- 100 g water
- 600 g venkelknol, in dunne reepjes
- 1 tl fijn zout, naar eigen smaak
- 1 tl gemalen zwarte peper, naar eigen smaak
- 1 kruidnagel
- 1 steranijs
- 50 g courgette
- 800 g verse zalmfilet, in 6 stukken
- 20 g graanmosterd
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portie
- Kalori
- 1148 kJ / 280 kcal
- Protein
- 28 g
- Karbonhidrat
- 4 g
- Yağ
- 17 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pruimenjam
Brak ocen
Gestoomde aardappel en stukjes butternut pompoen
Brak ocen
Seitan gebraad "Wellington" met gestoomde groenten
Brak ocen
Zomerse pastasalade
30min
Op Italiaanse wijze gestoofde kabeljauw met gestoomde aardappelen
50min
Karamel varkensvlees
45min
Kruidenvinaigrette
Brak ocen
Kweeperentaart
Brak ocen
Rode kool en appel salade met knapperige feta en kruidenpesto
30min
Eieren met kruidensaus en Paaskoekjes
Brak ocen
Spaghetti met tonijn
40 Min
Champagne en bessen trifle
3h 40min