Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Bloemkool en truffelpuree
- 1 teentje knoflook
- 20 g boter
- 300 g bloemkool, in roosjes (3 cm)
- 100 g volle melk
- 1 tl truffelolie
- ¼ tl zout, naar eigen smaak
Sint-jakobsschelpen
- 500 g water
- 16 sint-jakobsschelpen, met schelp
- verse bieslook, fijngehakt, om te garneren
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portie
- Kalori
- 271 kJ / 64.5 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 2 g
- Yağ
- 3.4 g
- Doymuş Yağ
- 1.7 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 160.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Stoofpotje van Aubrac
17h 30min
Pomelo croustades met sabayon en zwarte sesam
Değerlendirme yok
Sabayon (Zabaglione)
15 Min
Kaas uilen
Değerlendirme yok
Bearnaisesaus
20 Min
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2 Std. 45 Min
Asperges en prosciutto cannoli
Değerlendirme yok
Quenelles met waterkerssaus
2 Std. 45 Min
Choronsaus
20 Min
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25 Min
Mousse van kaas
10 Min
Mousse van ham
10 Min