Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g sjalotten, gehalveerd
- 10 g boter
- 75 g room, 35% vet
- ½ tl zout, en iets meer om af te werken
- 225 g diepgevroren doperwtjes
- ½ tl citroensap, naar eigen smaak
- 4 sneetjes spek (15 cm)
- 8 sint-jakobsschelpen, kuit verwijderd
- gemalen zwarte peper, naar eigen smaak
- creme van balsamicoazijn, als afwerking
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portie
- Kalori
- 2805.3 kJ / 667.9 kcal
- Protein
- 62.6 g
- Karbonhidrat
- 16.1 g
- Yağ
- 38.1 g
- Doymuş Yağ
- 18.7 g
- Lif
- 6.8 g
- Sodyum
- 2644.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gebakkrans met geroosterde groenten
1 Std. 40 Min
Varken, kip en foie gras terrine met porto en vijgen chutney
Değerlendirme yok
Hapje van watermeloen en zalm ceviche
25 Min
Sabayon (Zabaglione)
15 Min
Op Cubaanse wijze gekruide zalm met tomaten-avocadosalsa
30min
Klassieke sabayon
15 Min
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35min
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1 Std.
Sinaasappel en passievrucht Eton mess
2 Std. 50 Min
Kalfsgebraad met rucola-basilicum pesto en zonnige groenten
Değerlendirme yok
Bevroren aardbeidaiquiri
10 Min
Mousse van ham
10 Min