Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 2 uova
- 30 scalogno, a listerelle
- 350 g di asparagi bianchi freschi, puliti e a tocchetti (1 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso per risotto (Carnaroli o Arborio, cottura 17 minuti)
- 50 g di vino bianco secco
- 750 g di acqua + q.b.
- 15 g di dado per brodo vegetale
- 25 g di burro
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2096 kJ / 501 kcal
- Protein
- 16.3 g
- Karbonhidrat
- 67.7 g
- Yağ
- 19.2 g
- Doymuş Yağ
- 7.5 g
- Lif
- 2.6 g
- Sodyum
- 136.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Vellutata di patate e zucca
50 menit
Insalata veloce con verdure crude
15min
Insalata di pasta con pesto di zucchine e pomodorini confit
1j 30 menit
Risotto radicchio e uva
40 min
Mousse al cioccolato con le pere
3sa
Strangolapreti alla trentina
4 Std.
Frullato bianco
10 min
Risotto radicchio e pancetta
40 min
Zuppa di porri e orzo
45 Min
Risotto alle castagne
30 min
Risotto mele, speck e timo
40 min
Tagliolini al radicchio rosso
30 min