Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 130 g Parmesan, in Stücken
Auberginen-Bolognese
- 100 g Möhren, in Stücken
- 100 g Knollensellerie, in Stücken
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 1 Bund Majoran, abgezupft
- 30 g Olivenöl
- 500 g Auberginen, in Stücken (3-4 cm)
- 150 g Rotwein, trocken
- 100 g Tomatenmark
- 400 g stückige Tomaten, aus der Dose
- 2 geh. TL Salz
- 1 TL Pfeffer
- 1 TL Zucker
Béchamelsauce und Fertigstellung
- 650 g Milch
- 50 g Butter, in Stücken
- 60 g Mehl
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 2 Prisen Muskat
- 300 g Lasagneplatten, trocken
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2353 kJ / 562 kcal
- Protein
- 21 g
- Karbonhidrat
- 66 g
- Yağ
- 22 g
- Doymuş Yağ
- 11 g
- Lif
- 6.8 g
- Sodyum
- 1664 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mini-Mozzarella-Cannelloni
1h
Linsen-Moussaka
2 godz. 30 min
Auberginen-Bolognese zu Nudeln
35 min
Überbackene Spinatmuscheln
1óra 10p
Frittierte indonesische Gemüsepuffer (vegan)
40min
Zucchini-Kartoffel-Parmigiana
1 Std. 15 Min
Gefüllte Auberginen
50 min
Zucchini-Kartoffel-Parmigiana
1 Std. 15 Min
Auberginen-Auflauf mit Tomaten-Sugo
1óra 50p
Auberginen-Pasta
30 Min
Spinat-Feta-Lasagne
1 Std. 15 Min
Tomatensauce Tradizionale mit Fusillotti
2h 15min