Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 30 g Öl
- 320 g Risottoreis (z. B. Arborio, 14-15 Min. Garzeit)
- 780 g Wasser
-
1 ½
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- 100 g Walnusshälften, grob gehackt
- 150 g Babyspinat
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2315 kJ / 553 kcal
- Protein
- 17 g
- Karbonhidrat
- 71 g
- Yağ
- 23 g
- Doymuş Yağ
- 5 g
- Lif
- 2.6 g
- Sodyum
- 906 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pasta Verde - Orecchiette mit cremiger Erbsen-Sauce
30 min
Nudeln mit Zucchini-Ricotta-Sauce
30 min
Kürbisrisotto mit Spinat und Pecannüssen
35 min
Tagliatelle mit Pastinaken-Pesto
1 godz.
Tagliatelle mit Erbsenpesto und Ei
30 min
Grünes Risotto
35 min
Spinat-Risotto mit Ziegenkäse
35 min
Lauwarmer Fenchel-Farfalle-Salat mit Salami
30 min
Rote-Bete-Tarte
1 godz. 30 min
Schnelle Fenchelquiche
40 min
Grünes Spargel-Risotto
45 min
Süßkartoffelstampf mit Thymian-Nuss-Butter
30 min