Leczo (smoked sausage ratatouille)

Leczo (smoked sausage ratatouille)

4.8 118 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 30 dk
4 portions

Malzemeler

  • Polish sausage cut into slices
    250 g
  • extra virgin olive oil
    40 g
  • onion cut into pieces
    150 g
  • garlic clove
    1
  • sea salt
    1 tsp
  • zucchini cut into pieces (3 cm)
    300 g
  • red capsicum deseeded, half cut into pieces (3 cm) and half sliced
    300 g
  • green capsicum deseeded, half cut into pieces (3 cm) and half sliced
    300 g
  • Vegetable stock paste (see Tips)
    1 tsp
  • sugar
    1 tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • tomato passata (see Tips)
    500 g
  • crusty bread of choice, to serve

Besin Değeri şuna göre 1 portion

Kalori 411.3 kcal / 1720.9 kJ
Protein 13.8 g
Yağ 28.7 g
Karbonhidrat 27.4 g
Lif 6.7 g
Doymuş Yağ 8.1 g
Sodyum 1066.2 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...