Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Barbecue-Sauce
- 3 Knoblauchzehen
- 20 g Öl
- 250 g passierte Tomaten
- 120 g Wasser
- 90 g Weißweinessig
- 70 g Vollrohrzucker
- 70 g Senf
- 30 g Worcester-Sauce
- 1 - 1 ½ TL Chilipulver
- 2 TL Paprika de la Vera
- ¼ TL Pfeffer
- 1 TL Salz
Rippchen und Fertigstellung
- 700 g Spareribs, in Stücken (3 x 10 cm), siehe Tipp
- 15 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben (2 mm)
- 400 g Wasser
- 600 g Kartoffeln, in Stücken (3 cm)
- ½ TL Salz
- Öl zum Braten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 4148 kJ / 991 kcal
- Protein
- 42 g
- Karbonhidrat
- 32 g
- Yağ
- 76 g
- Doymuş Yağ
- 20 g
- Lif
- 6.4 g
- Sodyum
- 1591 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sauerbratenragout
48 Std.
Slow Cooking Rindfleisch mit Pilzen
5h 20 min.
Ossobuco
3 Std. 40 Min
Asiatische Reispfanne mit Sous-vide gegartem Schweinebauch
3 Std. 40 Min
Scharfes Sous-vide-Hähnchen mit glasierten Möhren
2 godz. 50 min
Schweinefilet mit Senfsauce und Kartoffeln
1h 5min
Bayerischer Leberkäse
14h 30min
Slow Cooking Hähnchenfleisch-Bällchen und Kartoffeln
2h 10min
Holzfäller-Topf mit Kartoffeln und Champignons
3 Std.
Pulled-Pork-Burger
4h 50min
Entenbrust mit Röstzwiebel-Knödel und Möhren
1 Std. 40 Min
Hirschgulasch-Suppe
1h 30min