Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- ½ limone, preferibilmente biologico
- 4 - 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 10 g di zenzero, radice fresca, pelata e a pezzi
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 1 spicchio di aglio
- 300 g di bietole a listarelle
- 500 g di gamberi crudi, puliti
- 200 g di grano saraceno
- 1200 g di acqua
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1469.3 kJ / 351.3 kcal
- Protein
- 24.4 g
- Karbonhidrat
- 37.4 g
- Yağ
- 12.5 g
- Doymuş Yağ
- 1.5 g
- Lif
- 4.2 g
- Sodyum
- 878.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fagiolini e taccole al vapore
40min
Poke di quinoa e seitan
1h
Insalata di quinoa e tofu
55 min
Insalata di pollo, quinoa e verdure al vapore
45 Min
Insalata di patate, fagiolini e pesto alla genovese
45 Min
Minestrone leggero primaverile; frittata di spinaci e contorno asparagi selvatici
45 Min
Orzo alle verdure con uova in cocotte
1h 30 min
Verdure insaporite alla vietnamita con riso jasmine
40min
Miglio alla curcuma e mazzancolle (Modalità Cuoci riso)
30min
Grano saraceno con funghi
25 Min
Frittelle di quinoa e cime di rapa
1h 30 min
Riso nero vegetariano
35 Min