Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Caramelised chocolate
- 80 g white chocolate, broken into pieces
- 30 g shelled unsalted pistachio nuts
Plum compote
- 400 g fresh blood plums (approx. 4-5), stones removed, cut into 1 cm wedges
- 20 g freshly squeezed lemon juice
- 100 g white sugar
Sabayon cream
- 6 egg yolks
- 100 g white sugar
- 30 g sweet wine of choice
- 600 g pouring (whipping) cream
- 250 g mascarpone cheese
- 1 tsp vanilla bean extract
Pistachio chocolate bark
- 100 g white chocolate, broken into pieces
- 2 tbsp shelled unsalted pistachio nuts, roughly chopped
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1894.3 kJ / 452.7 kcal
- Protein
- 5.3 g
- Karbonhidrat
- 33.4 g
- Yağ
- 34 g
- Doymuş Yağ
- 19.3 g
- Lif
- 0.9 g
- Sodyum
- 112.3 mg
Alternatif tarifler
Everyday gourmet butter
35min
Persian honeycomb bark
1h 30min
Silverbeet and mushroom tart (Diabetes)
1h 35min
Apple and cinnamon hot cross buns
2h 20min
Little citrus puddings (Diabetes)
24 godz. 30 min
Mexican slaw (Thermomix® Cutter)
10 Min
Liquorice ice cream with blackberries (George Calombaris)
24 Std. 25 Min
Cheat's Kaiser rolls
2h 30min
Classic christmas fruit mince
1ωρ. 10 λεπτ.
Roast pork with sage and cranberry stuffing (MEATER+®)
3 Std. 35 Min
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1h 40min
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4 Std.