
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Caramelised chocolate
- 80 g white chocolate broken into pieces
- 30 g shelled unsalted pistachio nuts
Plum compote
- 400 g fresh blood plums (approx. 4-5), stones removed, cut into 1 cm wedges
- 20 g freshly squeezed lemon juice
- 100 g white sugar
Sabayon cream
- 6 egg yolks
- 100 g white sugar
- 30 g sweet wine of choice
- 600 g pouring (whipping) cream
- 250 g mascarpone cheese
- 1 tsp vanilla bean extract
Pistachio chocolate bark
- 100 g white chocolate broken into pieces
- 2 tbsp shelled unsalted pistachio nuts roughly chopped
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 452.7 kcal / 1894.3 kJ
- Protein
- 5.3 g
- Yağ
- 34 g
- Karbonhidrat
- 33.4 g
- Lif
- 0.9 g
- Doymuş Yağ
- 19.3 g
- Sodyum
- 112.3 mg