Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Rindersteak
- 1300 g Wasser
- 10 g Zitronensaft
- 500 g Rinderhüftsteak
- 20 g Butter, kalt
- 1 Zweig Rosmarin
- 2 Zweige Thymian
Bitterballen und Fertigstellung
- 1 Zwiebel, halbiert
- 2 Stängel Petersilie, abgezupft
- 50 g Butter, in Stücken
- 70 g Mehl
- 200 g Rinderfond
- 2 - 3 Spritzer Zitronensaft
- ¾ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- ¼ TL Muskat
- 50 g Gouda, in Stücken
- 1 Eigelb
- 3 Eier, verquirlt
- 200 g Paniermehl
- Öl zum Braten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 282 kJ / 67 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 4 g
- Lif
- 0.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rheinische Kartoffelsuppe mit Krabben
35min
Sbrinz, zerkleinert
5 min
Linguine mit Scampi und Zitronensauce
20min
Rindertatar mit Kapern und Aioli
1 Std. 25 Min
Fougasse
2 Std.
Kaffee-Sabayon
10 Min
Sauce Béarnaise
40min
Orangenrolle
30 Min
Risotto milanese
35min
Chimichurri - Argentinische Kräutersauce
3u. 10min
Asia-Pasta mit Garnelen
35min
Risotto alla Milanese
35min