Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Rindersteak
- 1300 g Wasser
- 10 g Zitronensaft
- 500 g Rinderhüftsteak
- 20 g Butter, kalt
- 1 Zweig Rosmarin
- 2 Zweige Thymian
Bitterballen und Fertigstellung
- 1 Zwiebel, halbiert
- 2 Stängel Petersilie, abgezupft
- 50 g Butter, in Stücken
- 70 g Mehl
- 200 g Rinderfond
- 2 - 3 Spritzer Zitronensaft
- ¾ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- ¼ TL Muskat
- 50 g Gouda, in Stücken
- 1 Eigelb
- 3 Eier, verquirlt
- 200 g Paniermehl
- Öl zum Braten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 282 kJ / 67 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 4 g
- Lif
- 0.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Dunkle Grundsauce
4j 30 menit
Königsberger Marzipan
8 godz. 30 min
Erdbeer-Prosecco-Sorbet mit Kokoskugeln
50 menit
Aprikosen-Curd
35 Min
Schoko-Karamell-Millefeuille
3j 50 menit
Bitterballen
3h 45min
Whipped cream
Değerlendirme yok
Baumkuchen mit Baileys-Zabaglione
2h 15 min
Mousse au Chocolat
3sa
Gyoza mit Quark-Kürbis-Dip und Geflügelfüllung
1 Std. 15 Min
Sous-vide gegarter Schweinebauch mit Kartoffel-Endivien-Stampf
13hod. 15min
Djuvec-Reis
1j