Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g Öl
- 200 g Speckwürfel
- 200 g Zwiebeln, geachtelt
- 1 Bund Petersilie, abgezupft
- 800 g Rindernacken, in Stücken (3 cm)
- 150 g Rotwein, trocken
- 2 Nelken
- 50 g Tomatenmark
-
50
g Bratenpaste, selbst gemacht (siehe Tipp)
veya 50 g Bratensauce (Tube) - 300 g Rinderfond
- ¾ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 200 g Champignons, geviertelt
- 300 g Möhren, in Scheiben (2 mm)
- Wasser zum Kochen
- Salz zum Kochen
- 500 g Bandnudeln
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portionen
- Kalori
- 3607 kJ / 862 kcal
- Protein
- 42 g
- Karbonhidrat
- 66 g
- Yağ
- 44 g
- Lif
- 8.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Winzertopf
2 godz. 40 min
Schweinefilet in Bacon mit Barbecue-Butter
1h 20 min
Roastbeef mit Kartoffelecken und Kerbelremoulade
1h 30min
Boeuf Bourguignon
2 Std. 45 Min
Bratenpaste
3h
Smoked Gulasch mit Bacon
4h
Rindfleisch-Nudelsuppe aus Rinderfond
4h
Rindfleisch-Rotwein-Ragout zu Nudeln
1h
Saftgulasch vom Rind
2 Std. 45 Min
Rinderfilet Sous-Vide für sechs
1h 30min
Slow Cooking Beef Madras
3h
Rinderfiletsteaks Sous-Vide
1h 30min