Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g Öl
- 200 g Speckwürfel
- 200 g Zwiebeln, geachtelt
- 1 Bund Petersilie, abgezupft
- 800 g Rindernacken, in Stücken (3 cm)
- 150 g Rotwein, trocken
- 2 Nelken
- 50 g Tomatenmark
-
50
g Bratenpaste, selbst gemacht (siehe Tipp)
veya 50 g Bratensauce (Tube) - 300 g Rinderfond
- ¾ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 200 g Champignons, geviertelt
- 300 g Möhren, in Scheiben (2 mm)
- Wasser zum Kochen
- Salz zum Kochen
- 500 g Bandnudeln
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portionen
- Kalori
- 3607 kJ / 862 kcal
- Protein
- 42 g
- Karbonhidrat
- 66 g
- Yağ
- 44 g
- Lif
- 8.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Smoked Gulasch mit Bacon
4 Std.
Rinderfilet Sous-Vide für sechs
1 Std. 30 Min
Boeuf Bourguignon
2 Std. 45 Min
Rindfleisch-Rotwein-Ragout zu Nudeln
1 Std.
Rinderfiletsteaks Sous-Vide
1 Std. 30 Min
Wildgulasch in Rotweinsauce mit Champignons
3 godz. 50 min
Slow Cooking Beef Madras
3 Std.
Glasiertes Schweinefleisch mit Vermicelli
1 Std. 20 Min
Cajun-Fleisch mit buntem Gemüse
4 godz. 15 min
Saftgulasch vom Rind
2 Std. 45 Min
Pulled Beef mit karamellisierten Zwiebeln
30 Std. 30 Min
Roastbeef mit Kartoffelecken und Kerbelremoulade
1 Std. 30 Min