Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g Öl
- 200 g Speckwürfel
- 200 g Zwiebeln, geachtelt
- 1 Bund Petersilie, abgezupft
- 800 g Rindernacken, in Stücken (3 cm)
- 150 g Rotwein, trocken
- 2 Nelken
- 50 g Tomatenmark
-
50
g Bratenpaste, selbst gemacht (siehe Tipp)
veya 50 g Bratensauce (Tube) - 300 g Rinderfond
- ¾ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 200 g Champignons, geviertelt
- 300 g Möhren, in Scheiben (2 mm)
- Wasser zum Kochen
- Salz zum Kochen
- 500 g Bandnudeln
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portionen
- Kalori
- 3607 kJ / 862 kcal
- Protein
- 42 g
- Karbonhidrat
- 66 g
- Yağ
- 44 g
- Lif
- 8.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Roastbeef mit Kartoffelecken und Kerbelremoulade
1 Std. 30 Min
Boeuf Bourguignon
2h 45min
Glasiertes Schweinefleisch mit Vermicelli
1 Std. 20 Min
Rindfleisch-Rotwein-Ragout zu Nudeln
1 Std.
Pulled Beef mit karamellisierten Zwiebeln
30 Std. 30 Min
Winzertopf
2h 40min
Rinderfiletsteaks Sous-Vide
1 Std. 30 Min
Wildgulasch in Rotweinsauce mit Champignons
3h 50min
Slow Cooking Beef Madras
3 Std.
Smoked Gulasch mit Bacon
4h
Rinderfilet Sous-Vide für sechs
1 Std. 30 Min
Saftgulasch vom Rind
2h 45min