Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Rindersteak
- 1300 g Wasser
- 10 g Zitronensaft
- 500 g Rinderhüftsteak
- 20 g Butter, kalt
- 1 Zweig Rosmarin
- 2 Zweige Thymian
Bitterballen und Fertigstellung
- 1 Zwiebel, halbiert
- 2 Stängel Petersilie, abgezupft
- 50 g Butter, in Stücken
- 70 g Mehl
- 200 g Rinderfond
- 2 - 3 Spritzer Zitronensaft
- ¾ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- ¼ TL Muskat
- 50 g Gouda, in Stücken
- 1 Eigelb
- 3 Eier, verquirlt
- 200 g Paniermehl
- Öl zum Braten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 282 kJ / 67 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 4 g
- Lif
- 0.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rippchen mit Süss-Sauer-Sauce
40 λεπτ.
Aioli
10 Min
Käse-Bier-Fondue
30 Min
Königsberger Klopse vom Kalb
1h
Mango-Chili-Chutney zu Fisch und Geflügel
20min
Café-de-Paris-Butter
4h 10min
Rhabarber-Salsa
15min
Kimchi
144 godz.
Mosaik-Lachs
7hod. 30min
Paprika-Geflügel-Wurst
14 Std. 30 Min
Romana-Röllchen mit Caesar-Dip
1h
Teriyaki-Pouletschenkel
2h 5 min