
Cihazlar ve Aksesuarlar
Bal Kabağı, Patates ve Balıklı Pırasa Püresi
Hazırlık 10 dk
Toplam 30 dk
2 porsiyon
Malzemeler
-
bal kabağı eti sert kabukları iyice100 g
soyulmuş, parçalara bölünmüş
(2-3 cm) -
patates parçalara bölünmüş120 g
(2-3 cm) -
pırasa boydan ikiye kesilimiş,30 g
dilimlenmiş (2 cm) -
balık fileto (dip balığı olmayan,50 g
derisiz, kılçıksız fileto mevsim
balığı), parçalara bölünmüş
(3-4 cm) -
su200 g
-
zeytinyağı½ tatlı kaşığı
Besin Değeri şuna göre 2 porsiyon
Kalori
214 kcal /
894 kJ
Protein
13.1 g
Yağ
6.8 g
Karbonhidrat
25 g
Lif
5.3 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar

Bebekler İçin Sağlıklı Beslenme
83 Tarif
Türkiye
Türkiye