Bal Kabağı, Patates ve Balıklı Pırasa Püresi

Bal Kabağı, Patates ve Balıklı Pırasa Püresi

5.0 4 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 30 dk
2 porsiyon

Malzemeler

  • bal kabağı eti sert kabukları iyice
    soyulmuş, parçalara bölünmüş
    (2-3 cm)
    100 g
  • patates parçalara bölünmüş
    (2-3 cm)
    120 g
  • pırasa boydan ikiye kesilimiş,
    dilimlenmiş (2 cm)
    30 g
  • balık fileto (dip balığı olmayan,
    derisiz, kılçıksız fileto mevsim
    balığı), parçalara bölünmüş
    (3-4 cm)
    50 g
  • su
    200 g
  • zeytinyağı
    ½ tatlı kaşığı

Besin Değeri şuna göre 2 porsiyon

Kalori 214 kcal / 894 kJ
Protein 13.1 g
Yağ 6.8 g
Karbonhidrat 25 g
Lif 5.3 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...