
Cihazlar ve Aksesuarlar
Bal Kabağı, Patates ve Balıklı Pırasa Püresi
Hazırlık 10 dk
Toplam 30 dk
2 porsiyon
Malzemeler
-
bal kabağı eti sert kabukları iyice100 g
soyulmuş, parçalara bölünmüş
(2-3 cm) -
patates parçalara bölünmüş120 g
(2-3 cm) -
pırasa boydan ikiye kesilimiş,30 g
dilimlenmiş (2 cm) -
balık fileto (dip balığı olmayan,50 g
derisiz, kılçıksız fileto mevsim
balığı), parçalara bölünmüş
(3-4 cm) -
su200 g
-
zeytinyağı½ tatlı kaşığı
Besin Değeri şuna göre 2 porsiyon
Kalori
214 kcal /
894 kJ
Protein
13.1 g
Yağ
6.8 g
Karbonhidrat
25 g
Lif
5.3 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar

Bebekler İçin Sağlıklı Beslenme
83 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Patates, Bezelye, Sakız Kabağı ve Dana Eti Püresi
30 dk
Küpler Halinde Bezelye Püresi
Değerlendirme yok
Armut ve Elmalı Kayısı Lapası
20 dk
Elma, Ahududu ve Avokado Lapası
20 dk
İrmik, Elma ve Süt Lapası
10 dk
Küpler Halinde Havuç Püresi
45 dk
Pırasa, Sakız Kabağı ve Tatlı Patates Püresi
35 dk
Patates ve Havuç Püresi
45 dk
Patates, Havuç ve Sakız Kabağı Püresi
35 dk
Küpler Halinde Tatlı Patates Püresi
45 dk
Muz, Armut ve Elma Lapası
10 dk
Sebzeli Etli Püre
35 dk