Bal Kabağı, Patates ve Balıklı Pırasa Püresi
TM6 TM5

Bal Kabağı, Patates ve Balıklı Pırasa Püresi

5.0 (4 değerlendirme)

Malzemeler

  • 100 g bal kabağı eti, sert kabukları iyice
    soyulmuş, parçalara bölünmüş
    (2-3 cm)
  • 120 g patates, parçalara bölünmüş
    (2-3 cm)
  • 30 g pırasa, boydan ikiye kesilimiş,
    dilimlenmiş (2 cm)
  • 50 g balık fileto, (dip balığı olmayan,
    derisiz, kılçıksız fileto mevsim
    balığı), parçalara bölünmüş
    (3-4 cm)
  • 200 g su
  • ½ tatlı kaşığı zeytinyağı

Besin Değeri
şuna göre 2 porsiyon
Kalori
894 kJ / 214 kcal
Protein
13.1 g
Karbonhidrat
25 g
Yağ
6.8 g
Lif
5.3 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler