Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
100
g bal kabağı eti, sert kabukları iyice
soyulmuş, parçalara bölünmüş
(2-3 cm) -
120
g patates, parçalara bölünmüş
(2-3 cm) -
30
g pırasa, boydan ikiye kesilimiş,
dilimlenmiş (2 cm) -
50
g balık fileto, (dip balığı olmayan,
derisiz, kılçıksız fileto mevsim
balığı), parçalara bölünmüş
(3-4 cm) - 200 g su
- ½ tatlı kaşığı zeytinyağı
- Besin Değeri
- şuna göre 2 porsiyon
- Kalori
- 894 kJ / 214 kcal
- Protein
- 13.1 g
- Karbonhidrat
- 25 g
- Yağ
- 6.8 g
- Lif
- 5.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Patates, Havuç ve Sakız Kabağı Püresi
35min
Tahıllı Meyve Lapası
10 Min
Patates, Bezelye, Sakız Kabağı ve Dana Eti Püresi
30min
Küpler Halinde Havuç Püresi
Değerlendirme yok
Yeşil Fasulye, Bal Kabağı ve Pırasa Püresi
45 Min
Patates, Yeşil Fasulye, Havuç ve Tavuk Püresi
30min
Armut ve Elmalı Kayısı Lapası
20 Min
Pırasa, Sakız Kabağı ve Tatlı Patates Püresi
35min
Tahıllı Elma Lapası
10 Min
Havuçlu Meyve Lapası
25min
Patates ve Havuç Püresi
45 Min
Muz, Armut ve Elma Lapası
10 Min