![Bal Kabağı, Patates ve Balıklı Pırasa Püresi Bal Kabağı, Patates ve Balıklı Pırasa Püresi](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/766F22D6-4C76-4D86-9894-D211C588B12B/Derivates/DB13BB9A-EA2F-435B-864F-408E1BDE41C4.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
100
g bal kabağı eti, sert kabukları iyice
soyulmuş, parçalara bölünmüş
(2-3 cm) -
120
g patates, parçalara bölünmüş
(2-3 cm) -
30
g pırasa, boydan ikiye kesilimiş,
dilimlenmiş (2 cm) -
50
g balık fileto, (dip balığı olmayan,
derisiz, kılçıksız fileto mevsim
balığı), parçalara bölünmüş
(3-4 cm) - 200 g su
- ½ tatlı kaşığı zeytinyağı
- Besin Değeri
- şuna göre 2 porsiyon
- Kalori
- 894 kJ / 214 kcal
- Protein
- 13.1 g
- Karbonhidrat
- 25 g
- Yağ
- 6.8 g
- Lif
- 5.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Elma, Ahududu ve Avokado Lapası
20 Min
Pırasa, Sakız Kabağı ve Tatlı Patates Püresi
35 Min
Yeşil Fasulye, Bal Kabağı ve Pırasa Püresi
45 Min
Patates, Havuç ve Sakız Kabağı Püresi
35 Min
Patates, Bezelye, Sakız Kabağı ve Dana Eti Püresi
30 Min
Pirinç ve Hindili Sakız Kabağı Çorbası
Keine Bewertungen
Armut ve Elmalı Kayısı Lapası
20 Min
Küpler Halinde Havuç Püresi
Keine Bewertungen
Küpler Halinde Sakız Kabağı Püresi
35 Min
Patates ve Havuç Püresi
45 Min
Küpler Halinde Tatlı Patates Püresi
45 Min
Tahıllı Elma Lapası
10 Min