Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
100
g bal kabağı eti, sert kabukları iyice
soyulmuş, parçalara bölünmüş
(2-3 cm) -
120
g patates, parçalara bölünmüş
(2-3 cm) -
30
g pırasa, boydan ikiye kesilimiş,
dilimlenmiş (2 cm) -
50
g balık fileto, (dip balığı olmayan,
derisiz, kılçıksız fileto mevsim
balığı), parçalara bölünmüş
(3-4 cm) - 200 g su
- ½ tatlı kaşığı zeytinyağı
- Besin Değeri
- şuna göre 2 porsiyon
- Kalori
- 894 kJ / 214 kcal
- Protein
- 13.1 g
- Karbonhidrat
- 25 g
- Yağ
- 6.8 g
- Lif
- 5.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Armut ve Elmalı Kayısı Lapası
20 min
Elma, Ahududu ve Avokado Lapası
20 min
Patates, Yeşil Fasulye, Havuç ve Tavuk Püresi
30min
Küpler Halinde Bezelye Püresi
Değerlendirme yok
Pırasa, Sakız Kabağı ve Tatlı Patates Püresi
35min
Patates, Bezelye, Sakız Kabağı ve Dana Eti Püresi
30min
Yeşil Fasulye, Bal Kabağı ve Pırasa Püresi
45min
Küpler Halinde Sakız Kabağı Püresi
35min
Tahıllı Elma Lapası
10min
Armutlu Yulaf Kreması
10min
Küpler Halinde Tatlı Patates Püresi
45min
Patates, Havuç ve Sakız Kabağı Püresi
35min