Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g zeytinyağı
- 50 g soğan, ikiye bölünmüş
-
300
g havuç, soyulmuş, boydan ikiye
kesilmiş ve dilimlenmiş (2 cm) -
300
g tavuk suyu, ev yapımı
veya 300 g su - 1 defne yaprağı, kurutulmuş
-
100
g tavuk bonfile, parçalara
bölünmüş (2-3 cm) -
200
g elma, soyulmuş, çekirdekleri
çıkarılmış, küçük parçalara
bölünmüş
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 360 kJ / 86 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 2.8 g
- Lif
- 2.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Patates ve Havuç Püresi
45min
İrmik, Elma ve Süt Lapası
10 Min
Pırasa, Sakız Kabağı ve Tatlı Patates Püresi
35min
Patates, Havuç ve Sakız Kabağı Püresi
35min
Pişmiş Beyaz Balık Püresi (Dondurulmuş)
Değerlendirme yok
Patates, Yeşil Fasulye, Havuç ve Tavuk Püresi
30min
Küpler Halinde Bezelye Püresi
Değerlendirme yok
Elma, Ahududu ve Avokado Lapası
20min
Armutlu Yulaf Kreması
10 Min
Muz, Armut ve Elma Lapası
10 Min
Sebzeli Etli Püre
35min
Armut ve Elmalı Kayısı Lapası
20min