
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g zeytinyağı
- 50 g soğan ikiye bölünmüş
-
300
g havuç soyulmuş, boydan ikiye
kesilmiş ve dilimlenmiş (2 cm) -
300
g tavuk suyu ev yapımı
veya 300 g su ev yapımı - 1 defne yaprağı, kurutulmuş
-
100
g tavuk bonfile, parçalara
bölünmüş (2-3 cm) -
200
g elma soyulmuş, çekirdekleri
çıkarılmış, küçük parçalara
bölünmüş
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 86 kcal / 360 kJ
- Protein
- 5 g
- Yağ
- 2.8 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Lif
- 2.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pirinç Unu, Yulaf Unu, Bebek İrmiği
35h
Meyveli Labne
10min
Dondurulmuş Ispanak Püresi
35min
Patates, Bezelye, Sakız Kabağı ve Dana Eti Püresi
30min
Pirinç ve Hindili Sakız Kabağı Çorbası
Ninguna valoración
Armut ve Elmalı Kayısı Lapası
20min
Elma, Ahududu ve Avokado Lapası
20min
İrmik, Elma ve Süt Lapası
10min
Küpler Halinde Tatlı Patates Püresi
45min
Muz, Armut ve Elma Lapası
10min
Havuçlu Meyve Lapası
25min
Tahıllı Elma Lapası
10min