Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g zeytinyağı
- 50 g soğan, ikiye bölünmüş
-
300
g havuç, soyulmuş, boydan ikiye
kesilmiş ve dilimlenmiş (2 cm) -
300
g tavuk suyu, ev yapımı
veya 300 g su - 1 defne yaprağı, kurutulmuş
-
100
g tavuk bonfile, parçalara
bölünmüş (2-3 cm) -
200
g elma, soyulmuş, çekirdekleri
çıkarılmış, küçük parçalara
bölünmüş
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 360 kJ / 86 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 2.8 g
- Lif
- 2.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bal Kabağı, Patates ve Balıklı Pırasa Püresi
30min
Yeşil Fasulye, Bal Kabağı ve Pırasa Püresi
45min
Tahıllı Elma Lapası
10 Min
Pırasa, Sakız Kabağı ve Tatlı Patates Püresi
35min
Havuçlu Meyve Lapası
Değerlendirme yok
Rezene, Kereviz Sapı ve Yeşil Elma Salatası
Değerlendirme yok
Hindistan Cevizi Yoğurdu
12 Std. 25 Min
Pirinç ve Hindili Sakız Kabağı Çorbası
Değerlendirme yok
Donmuş Meyve Püresi 2
Değerlendirme yok
Patates, Yeşil Fasulye, Havuç ve Tavuk Püresi
30min
Armutlu Yulaf Kreması
10 Min
Sebzeli Etli Püre
35min