Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g zeytinyağı
- 50 g soğan, ikiye bölünmüş
-
300
g havuç, soyulmuş, boydan ikiye
kesilmiş ve dilimlenmiş (2 cm) -
300
g tavuk suyu, ev yapımı
veya 300 g su, ev yapımı - 1 defne yaprağı, kurutulmuş
-
100
g tavuk, bonfile, parçalara
bölünmüş (2-3 cm) -
200
g elma, soyulmuş, çekirdekleri
çıkarılmış, küçük parçalara
bölünmüş
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 360 kJ / 86 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 2.8 g
- Lif
- 2.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
İrmik, Elma ve Süt Lapası
10 Min
Yulaf, Muz ve Süt Lapası
15 Min
Patates ve Havuç Püresi
45 Min
Muz, Armut ve Elma Lapası
10 Min
Narlı Pancar ve Armut Püresi
1 Std. 5 Min
Patates, Yeşil Fasulye, Havuç ve Tavuk Püresi
30 Min
Havuçlu Meyve Lapası
25 Min
Patates, Bezelye, Sakız Kabağı ve Dana Eti Püresi
30 Min
Yeşil Fasulye, Bal Kabağı ve Pırasa Püresi
45 Min
Yulaflı Meyve Püresi
20min
Dondurulmuş Ispanak Püresi
35 Min
Patates, Havuç ve Sakız Kabağı Püresi
35 Min