Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 70 g patates soyulmuş, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 50 g havuç, soyulmuş, boylamasına ikiye bölünmüş, dilimlenmiş (1 cm)
- 50 g sakız kabağı, soyulmuş, parçalara bölünmüş (3-4 cm)
- 190 g su
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 314 kJ / 75 kcal
- Protein
- 2.8 g
- Karbonhidrat
- 15 g
- Yağ
- 0.4 g
- Lif
- 2.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Muz, Armut ve Elma Lapası
10 Min
Patates, Bezelye, Sakız Kabağı ve Dana Eti Püresi
30min
Armut ve Elmalı Kayısı Lapası
20min
Küpler Halinde Sakız Kabağı Püresi
35 Min
Tahıllı Meyve Lapası
10 Min
Tahıllı, Meyve ve Devam Sütlü Lapa
25min
Bal Kabağı, Patates ve Balıklı Pırasa Püresi
30min
Armutlu Yulaf Kreması
10 Min
Patates ve Havuç Püresi
45 min
Tahıllı Elma Lapası
10 Min
Pırasa, Sakız Kabağı ve Tatlı Patates Püresi
35 Min
Havuçlu Meyve Lapası
Pas d’évaluation