Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 130 g bal kabağı, sert kabukları iyice soyulmuş, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 3 adet taze fasulye, sapı ve kılçığı ayıklanmış, parçalara bölünmüş (2 cm)
- 220 g su
- zeytinyağı (isteğe bağlı)
- 40 g pırasa, dilimlenmiş (2 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 574 kJ / 131 kcal
- Protein
- 2.87 g
- Karbonhidrat
- 9.88 g
- Yağ
- 8.88 g
- Lif
- 5.07 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Patates ve Havuç Püresi
45 Min
Muz, Armut ve Elma Lapası
10 Min
Küpler Halinde Havuç Püresi
45 Min
Armut ve Elmalı Kayısı Lapası
20min
Patates, Yeşil Fasulye, Havuç ve Tavuk Püresi
30 Min
Tahıllı, Meyve ve Devam Sütlü Lapa
25 Min
Bal Kabağı, Patates ve Balıklı Pırasa Püresi
30 Min
Sebzeli Pankek (Bebek Yemeği)
45 Min
Patates, Bezelye, Sakız Kabağı ve Dana Eti Püresi
30 Min
Yulaflı Meyve Püresi
20min
Armutlu Yulaf Kreması
10 Min
Patates, Havuç ve Sakız Kabağı Püresi
35 Min