Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 130 g bal kabağı, sert kabukları iyice soyulmuş, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 3 adet taze fasulye, sapı ve kılçığı ayıklanmış, parçalara bölünmüş (2 cm)
- 220 g su
- zeytinyağı (isteğe bağlı)
- 40 g pırasa, dilimlenmiş (2 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 574 kJ / 131 kcal
- Protein
- 2.87 g
- Karbonhidrat
- 9.88 g
- Yağ
- 8.88 g
- Lif
- 5.07 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Erik Clafoutis
Değerlendirme yok
Pişmiş Beyaz Balık Püresi (Dondurulmuş)
Değerlendirme yok
Patates, Bezelye, Sakız Kabağı ve Dana Eti Püresi
30 Min
Elma, Ahududu ve Avokado Lapası
20 Min
Küpler Halinde Havuç Püresi
Değerlendirme yok
Tahıllı Meyve Lapası
10 Min
Pirinç ve Hindili Sakız Kabağı Çorbası
Değerlendirme yok
Pırasa, Sakız Kabağı ve Tatlı Patates Püresi
35 Min
Bal Kabağı, Patates ve Balıklı Pırasa Püresi
30 Min
Armut ve Elmalı Kayısı Lapası
20 Min
Patates, Havuç ve Sakız Kabağı Püresi
35 Min
Patates ve Havuç Püresi
45 Min