Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 130 g balkabağı, sert kabukları iyice soyulmuş, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 3 adet taze fasulye, sapı ve kılçığı ayıklanmış, parçalara bölünmüş (2 cm)
- 40 g pırasa, dilimlenmiş (2 cm)
- 220 g su
- zeytinyağı (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 574 kJ / 131 kcal
- Protein
- 2.87 g
- Karbonhidrat
- 9.88 g
- Yağ
- 8.88 g
- Lif
- 5.07 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Muz, Armut ve Elma Lapası
10 dk
Tahıllı Meyve Lapası
10 dk
Armut ve Elmalı Kayısı Lapası
20min
Küpler Halinde Dana Eti Püresi
Pas d’évaluation
Pirinç ve Hindili Sakız Kabağı Çorbası
Pas d’évaluation
Elma, Ahududu ve Avokado Lapası
20min
Bal Kabağı, Patates ve Balıklı Pırasa Püresi
30min
Patates, Bezelye, Sakız Kabağı ve Dana Eti Püresi
30min
Küpler Halinde Sakız Kabağı Püresi
35min
Havuçlu Meyve Lapası
Pas d’évaluation
Pırasa, Sakız Kabağı ve Tatlı Patates Püresi
35min
Patates, Havuç ve Sakız Kabağı Püresi
35min