Yeşil Fasulye, Bal Kabağı ve Pırasa Püresi

Yeşil Fasulye, Bal Kabağı ve Pırasa Püresi

2.3 3 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 45 dk
1 porsiyon

Malzemeler

  • bal kabağı sert kabukları iyice soyulmuş, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
    130 g
  • taze fasulye sapı ve kılçığı ayıklanmış, parçalara bölünmüş (2 cm)
    3 adet
  • su
    220 g
  • zeytinyağı (isteğe bağlı)
  • pırasa dilimlenmiş (2 cm)
    40 g

Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon

Kalori 131 kcal / 574 kJ
Protein 2.87 g
Yağ 8.88 g
Karbonhidrat 9.88 g
Lif 5.07 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...