
Cihazlar ve Aksesuarlar
Yeşil Fasulye, Bal Kabağı ve Pırasa Püresi
Hazırlık 10 dk
Toplam 45 dk
1 porsiyon
Malzemeler
-
bal kabağı sert kabukları iyice soyulmuş, parçalara bölünmüş (2-3 cm)130 g
-
taze fasulye sapı ve kılçığı ayıklanmış, parçalara bölünmüş (2 cm)3 adet
-
su220 g
-
zeytinyağı (isteğe bağlı)
-
pırasa dilimlenmiş (2 cm)40 g
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Kalori
131 kcal /
574 kJ
Protein
2.87 g
Yağ
8.88 g
Karbonhidrat
9.88 g
Lif
5.07 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar

Bebekler İçin Sağlıklı Beslenme
83 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Bal Kabağı, Patates ve Balıklı Pırasa Püresi
30 dk
Patates, Yeşil Fasulye, Havuç ve Tavuk Püresi
30 dk
Patates, Bezelye, Sakız Kabağı ve Dana Eti Püresi
30 dk
Elma, Ahududu ve Avokado Lapası
20 dk
Küpler Halinde Havuç Püresi
45 dk
Pırasa, Sakız Kabağı ve Tatlı Patates Püresi
35 dk
Patates ve Havuç Püresi
45 dk
Patates, Havuç ve Sakız Kabağı Püresi
35 dk
Küpler Halinde Bal Kabağı Püresi
45 dk
Muz, Armut ve Elma Lapası
10 dk
Tahıllı Elma Lapası
10 dk
Yulaflı Meyve Püresi
20 dk