Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g su
- 650 g bal kabağı, içi, sert kabukları iyice soyulmuş, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Tam tarif
- Kalori
- 861 kJ / 206 kcal
- Protein
- 7.8 g
- Karbonhidrat
- 36.4 g
- Yağ
- 3.3 g
- Lif
- 15.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
İrmik, Elma ve Süt Lapası
10min
Patates ve Havuç Püresi
45 Min
Muz, Armut ve Elma Lapası
10min
Armut ve Elmalı Kayısı Lapası
20min
Pişmiş Beyaz Balık Püresi (Dondurulmuş)
Değerlendirme yok
Patates, Yeşil Fasulye, Havuç ve Tavuk Püresi
30min
Küpler Halinde Bezelye Püresi
Değerlendirme yok
Bal Kabağı, Patates ve Balıklı Pırasa Püresi
30min
Patates, Bezelye, Sakız Kabağı ve Dana Eti Püresi
30min
Önceden Pişirilmiş Pirinç Unu
40min
Küpler Halinde Tatlı Patates Püresi
45 Min
Patates, Havuç ve Sakız Kabağı Püresi
35min