Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g su
- 650 g bal kabağı, içi, sert kabukları iyice soyulmuş, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Tam tarif
- Kalori
- 861 kJ / 206 kcal
- Protein
- 7.8 g
- Karbonhidrat
- 36.4 g
- Yağ
- 3.3 g
- Lif
- 15.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pırasa, Sakız Kabağı ve Tatlı Patates Püresi
35 Min
Küpler Halinde Sakız Kabağı Püresi
35 Min
Küpler Halinde Tatlı Patates Püresi
45 Min
Bal Kabağı, Patates ve Balıklı Pırasa Püresi
30 min
Patates, Havuç ve Sakız Kabağı Püresi
35 Min
Patates ve Havuç Püresi
45 Min
Patates, Bezelye, Sakız Kabağı ve Dana Eti Püresi
30 min
Küpler Halinde Bezelye Püresi
Değerlendirme yok
Donmuş Meyve Püresi - 1
Değerlendirme yok
Elma, Ahududu ve Avokado Lapası
20 min
Küpler Halinde Havuç Püresi
Değerlendirme yok
Yeşil Fasulye, Bal Kabağı ve Pırasa Püresi
45 Min