Varken, kip en foie gras terrine met porto en vijgen chutney

Varken, kip en foie gras terrine met porto en vijgen chutney

Değerlendirme yok
Hazırlık 30 dk
Toplam 10sa 30 dk
16 porties

Malzemeler

Terrine
  • half gekookte eenden foie gras vers of diepgevroren (5 uur ontdooid op kamertemperatuur indien bevroren)
    300 g
  • gemalen piment
    ½ tl
  • zout
    2 el
  • gemalen zwarte peper
    2 snuifjes
  • armagnac
    1 el
  • gedroogde vijgen
    150 g
  • sneetjes spek
    350 g
  • verse peterselie enkel de bladeren
    3 takjes
  • varkensgehakt
    450 g
  • kippengehakt
    350 g
  • room
    150 g
  • brandy
    40 g
  • zout
    1 afgestreken tl
  • gemalen zwarte peper
    ½ tl
  • pistachenoten gepeld, ongezouten of gezouten
    50 g
Porto en vijgen chutney
  • uien gehalveerd
    100 g
  • kleine vijgen in stukken (1 cm)
    400 g
  • suiker
    200 g
  • witte wijnazijn
    100 g
  • gemalen zwarte peper
    2 snuifjes
  • gemalen kaneel
    2 snuifjes
  • porto
    100 g
Afwerking
  • gemalen zwarte peper
    1 tl
  • fleur de sel
    1 tl
  • pimentbessen
    1 tl
  • microgreens
    20 g

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 portie

Sodyum 2692.4 mg
Protein 24 g
Kalori 2985.9 kJ / 713.7 kcal
Yağ 47.6 g
Lif 3.4 g
Doymuş Yağ 17.2 g
Karbonhidrat 43.7 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...