![Swedish 'Meatballs' with Cauliflower Purée and Gravy Swedish 'Meatballs' with Cauliflower Purée and Gravy](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/1b214ff82f011b3a89a7be1473c9196c/Derivates/dd877f0758c2054a9511e340e61351d9fcf34aa8.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
'Meatballs'
- 120 g rolled oats (see tip)
- 5 sprigs fresh parsley, leaves only
- 5 sprigs fresh thyme, leaves only
- 100 g dried green lentils
- 300 g water
- 3 garlic cloves
- 100 g onions, quartered
- 20 g olive oil
- 150 g chestnut mushrooms, halved
- 1 - 2 pinches fine sea salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper
- ¼ tsp ground nutmeg
Cauliflower Purée
- 500 g water
- 300 g potatoes, peeled, sliced (5 mm)
- 700 g cauliflower, cut in small florets
- 100 g soya milk
- 50 g olive oil
- 1 - 2 pinches fine sea salt, to taste
Gravy
- 1 garlic clove
- 40 g onion, quartered
- 20 g olive oil, plus 1 Tbsp for frying
- 400 g water
- 200 g soy cream
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade
veya 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), gluten free, crumbled - 2 Tbsp cornflour, mixed with 2 Tbsp water
- 1 Tbsp Dijon mustard
- 1 pinch fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2690.5 kJ / 643.1 kcal
- Protein
- 19.1 g
- Karbonhidrat
- 72 g
- Yağ
- 32.7 g
- Doymuş Yağ
- 4.2 g
- Lif
- 12.8 g
- Sodyum
- 311.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1 Std. 25 Min
Glamorgan Sausages
50 Min
Beetroot Harissa Falafel with Tomato Pomegranate Salad
12 godz. 45 min
Cauliflower Cream Soup and Glazed Florets
45min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50 Min
Dark Chocolate, Clementine and Hazelnut Torte
1 Std. 15 Min
Pasta alla Nerano
40 Min
Gluten-free Tagliatelle with Veggie Ragout
1 Std.
Courgette and Potato Parmigiana (TM5)
1 Std. 15 Min
Fennel Salad with Orange and Pine Nuts (TM6)
20 min
Roasted Cauliflower Houmous
30 Min
Carrot Noodles and Carrot Top Pesto
50 Min