Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1700 g água
- 2 c. chá de sal
- 500 g esparguete
- 2 dentes de alho
- 120 g cebola
- 150 g pimento vermelho
- 30 g azeite
- 400 g tomate em lata
-
1
c. chá de caldo de legumes caseiro
veya 1 cubo caldo de legumes - ½ c. chá de piripíri em pó
- 1 c. chá de colorau
- 350 g atum em lata escorrido
- Folhas de manjericão q.b. p/ guarnecer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 2085.7 kJ / 498.5 kcal
- Protein
- 29 g
- Karbonhidrat
- 68.6 g
- Yağ
- 11.4 g
- Doymuş Yağ
- 1.8 g
- Lif
- 5 g
- Sodyum
- 1119.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salada-russa
50 min
Arroz de atum com espinafres e feijão
25 min
Salada de arroz e atum
1h
Penne com atum
30 min
Massa com frango e orégãos
30 min
Penne de atum com manjericão
35 min
Arroz de frango com ervilhas
45 min
Esparguete à carbonara
30 min
Esparguete com frango
40 min
Penne com atum e feijão-verde no forno
50 min
Penne com carne picada
45 min
Massa da quinta
40 min