Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g azeite
- 150 g cebola
- 2 dentes de alho
- 100 g tomate em pedaços
- 320 g atum em lata escorrido (4 latas aprox.)
- 1000 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em pedaços pequenos
- 350 g leite
- 25 g manteiga
- 1 pitada de pimenta
- 1 pitada de noz-moscada
- 1 c. chá de sal
- 100 g natas
- 2 ovos
- 20 g coentros
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 0 kJ / 455 kcal
- Protein
- 22 g
- Karbonhidrat
- 36 g
- Yağ
- 24 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Empadão de carne
1 Std. 20 Min
Empadão de peixe
1 Std. 15 Min
Empadão de massa com frango
1 Std. 15 Min
Penne de atum com manjericão
35min
Lasanha de chouriço e salsicha
1h 5min
Bacalhau com natas
40min
Massa com frango no forno
1h
Empadão de arroz
1 Std. 20 Min
Gratinado de bolonhesa
1h
Lasanha de atum
1h
Bacalhau à comadre
1 godz. 10 min
Lasanha de atum e espinafres
1 Std. 15 Min