Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g azeite
- 150 g cebola
- 2 dentes de alho
- 100 g tomate em pedaços
- 320 g atum em lata escorrido (4 latas aprox.)
- 1000 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em pedaços pequenos
- 350 g leite
- 25 g manteiga
- 1 pitada de pimenta
- 1 pitada de noz-moscada
- 1 c. chá de sal
- 100 g natas
- 2 ovos
- 20 g coentros
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 0 kJ / 455 kcal
- Protein
- 22 g
- Karbonhidrat
- 36 g
- Yağ
- 24 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fofo de peixe
1h 10 min
Gratinado de bolonhesa
1h
Penne de atum com manjericão
35 min
Empadão de massa com frango
1h 15 min
Empadão de carne
1h 20 min
Penne com atum e feijão-verde no forno
50 min
Lasanha de atum
1h
Empadão de arroz com cogumelos e frango
1h
Lasanha de atum e espinafres
1h 15 min
Empadão de frango com duas batatas
1h 10 min
Bacalhau com natas
40 min
Bacalhau à comadre
1h 10 min