Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 800 g água
- 1 pitada de sal
- 700 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em rodelas
- 400 g bacalhau demolhado
- 4 ovos
- 180 g azeite
- 600 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 1 pitada de pimenta
- 1 folha de louro
- Salsa picada q.b. p/ polvilhar
- Azeitonas pretas q.b. p/ guarnecer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 2661 kJ / 636 kcal
- Protein
- 49.4 g
- Karbonhidrat
- 30.4 g
- Yağ
- 34.6 g
- Doymuş Yağ
- 5.5 g
- Lif
- 4.3 g
- Sodyum
- 4771.8 mg
Alternatif tarifler
Caldeirada à algarvia
3 Std.
Lulas guisadas
50min
Caldeirada de Lulas
45min
Bacalhau à Brás
25 Min
Bacalhau à moda de Braga
40min
Rancho
2h 45min
Rojões com castanhas
2h 40min
Arroz de lulas
1 Std.
Massada de peixe
55 min
Carne de porco à alentejana
2 Std. 30 Min
Polvo à lagareiro
1 Std. 30 Min
Bacalhau à lagareiro com migas de couve e feijão
1 Std. 10 Min