Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g queijo da Ilha cortado em pedaços
- 100 g cebola
- 3 dentes de alho
- 250 g cenoura cortada em pedaços
- 200 g cogumelos frescos
- 30 g azeite
- 300 g tomate maduro cortado em quartos
- 360 g atum em lata escorrido (aprox. 4 latas)
- 1 c. sopa de orégãos
- 1 pitada de sal
- 1 pitada de pimenta
- 600 g leite
- 60 g farinha
- 20 g manteiga
- 1 c. chá de sumo de limão
- 200 g placas de lasanha
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 2137.7 kJ / 510.9 kcal
- Protein
- 32.5 g
- Karbonhidrat
- 47.5 g
- Yağ
- 21.2 g
- Doymuş Yağ
- 8.4 g
- Lif
- 4 g
- Sodyum
- 487 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Empadão de atum
1h 10min
Gratinado de bolonhesa
1 godz.
Penne de atum com manjericão
35min
Lasanha
1h 30min
Lasanha
50min
Lasanha de frango e espinafres
1h 40min
Canelones de salmão
1 godz.
Massa gratinada com alheira e cogumelos
1h 5 min
Lasanha de atum e espinafres
1 godz. 15 min
Bacalhau com natas
40min
Bacalhau à comadre
1h 10min
Bacalhau com espinafres e cenoura
50min