Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g queijo da Ilha cortado em pedaços
- 100 g cebola
- 3 dentes de alho
- 250 g cenoura cortada em pedaços
- 200 g cogumelos frescos
- 30 g azeite
- 300 g tomate maduro cortado em quartos
- 360 g atum em lata escorrido (aprox. 4 latas)
- 1 c. sopa de orégãos
- 1 pitada de sal
- 1 pitada de pimenta
- 600 g leite
- 60 g farinha
- 20 g manteiga
- 1 c. chá de sumo de limão
- 200 g placas de lasanha
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 2137.7 kJ / 510.9 kcal
- Protein
- 32.5 g
- Karbonhidrat
- 47.5 g
- Yağ
- 21.2 g
- Doymuş Yağ
- 8.4 g
- Lif
- 4 g
- Sodyum
- 487 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lasanha de frango e espinafres
1u. 40min
Empadão de atum
1h 10 min
Lasanha
1h 30min
Lasanha
50 min
Penne de atum com manjericão
35 min
Bacalhau com natas
40 min
Bacalhau com espinafres e cenoura
50 min
Massa com frango no forno
1 Std.
Gratinado de bolonhesa
1 Std.
Massa gratinada com alheira e cogumelos
1 Std. 5 Min
Bacalhau à comadre
1h 10 min
Lasanha de atum e espinafres
1 Std. 15 Min