Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Sushi rice
- 500 g short grain rice (sushi rice)
- 1000 g water
- 4 tbsp white rice vinegar
- 2 tsp caster sugar
- 1 tsp fine sea salt
- 30 g furikake (Japanese rice seasoning)
Creamy topping
- 200 g cream cheese, softened
- 50 g mayonnaise, Japanese style
- 1 tbsp sriracha chilli sauce
- ½ tsp salt
- 200 g ripe mangoes (approx. 1 mango), diced
- 100 g Japanese cucumber (approx. 1 cucumber), diced
- 200 g crab sticks, shredded
- 60 g mozzarella cheese, shredded
- 24 sheets nori seaweed
- 1 - 2 ripe avocados, cut in thin slices (isteğe bağlı)
- 24 pieces sashimi
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 631 kJ / 151 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 18 g
- Yağ
- 6 g
- Doymuş Yağ
- 4 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 287 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sweet And Sour Prawns
25 min
Sayur Lodeh (Indonesian Vegetable Stew in Coconut Milk)
45 min
Ayam Masak Lemak Cili Api (Braised Chicken with Hot Creamy Coconut Milk)
35 min
Mee Hailam (Hailam Noodles)
25 min
Nasi Kampung (Kampung Style Fried Rice)
20min
Tom Yum Goong
30 min
Tom Yam Mee Hoon
30 min
Thai Steamed Fish With Lime
30 min
Kam Heong (Golden Fragrance) Prawns
25 min
Masala Squid
25 min
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30 min
Nasi Arab (Arabian Rice)
45 min