
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Sushi rice
- 500 g short grain rice (sushi rice)
- 1000 g water
- 4 tbsp white rice vinegar
- 2 tsp caster sugar
- 1 tsp fine sea salt
- 30 g furikake (Japanese rice seasoning)
Creamy topping
- 200 g cream cheese softened
- 50 g mayonnaise Japanese style
- 1 tbsp sriracha chilli sauce
- ½ tsp salt
- 200 g ripe mangoes (approx. 1 mango), diced
- 100 g Japanese cucumber (approx. 1 cucumber), diced
- 200 g crab sticks shredded
- 60 g mozzarella cheese shredded
- 24 sheets nori seaweed
- 1 - 2 ripe avocados cut in thin slices (isteğe bağlı)
- 24 pieces sashimi
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 151 kcal / 631 kJ
- Protein
- 7 g
- Yağ
- 6 g
- Karbonhidrat
- 18 g
- Lif
- 1 g
- Doymuş Yağ
- 4 g
- Sodyum
- 287 mg